SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üreten İnsanlar Desteklenmeli'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya milletvekili adayları Yeşilyurt ilçesini ziyaret etti.

Partinin ilçe binası önünde halka hitap eden adaylar, 12 Haziran genel seçimlerinde CHP'ye oy verme çağrısında bulundular.

CHP 1. sıra milletvekili adayı Veli Ağbaba ise konuşmasında, ÖSYM'yi eleştirerek, "ÖSYM herkesin güvendiği, herkesin sınavlara girerken torpilli olmadığını hissettiği bir kurumdu. Bu kurumda, maalesef son yıllarda yapılan yanlışlarla insanların kuruma hiçbir güveni kalmadı. 2 yıl önce KPS sınavı yapıldı. Bu sınavda soruların çalındığı ortaya çıkmıştı. Gençlerin ve birçok yurttaşın umudu çalındı. Bu soruşturmadan ne çıktı hatırlıyor musunuz? Milyonlarca insanın haklarının gasp edilmesinin bütün sorumluluğu bir çobana yüklendi" dedi.

Milletvekili adayı Dila Boztepe de yaptığı konuşmada, projelerinden birinden söz edip, Malatya akademi kurulacak. Malatya da kamuda, belediyede, hastanede, üniversitede, valilikte vb kurumlarda çalışan memur ve amirlerin son mevzuat gelişmelerden haberdar edilerek, eğitilerek profesyonel bir şekilde çalışarak bu çalışmalarını ve eğitimlerini tüm kamuoyuyla paylaşmaları sağlanacak. Halkımız daha az sıra bekleyecek. Kurumlarımız daha etkin çalışacak. Daha fazla iş bitecek. Daha az işsizlik, daha fazla yatırım, daha fazla demokrasi, daha fazla adalet ve her yönüyle örnek ve kusursuz olma yolunda çaba sarfeden bir Malatya hayal ediyor ve bu yolda çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından CHP milletvekili adayları, Yeşilyurt'ta Girişimci Kadınlar Derneği'nin açtığı kermesi ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan CHP Milletvekili adayı Veli Ağbaba, "İnsanların üretimde olması ve özellikle kadınlarımızın üretimde olması kadar güzel bir şey yok. Üretim olmadan ve üreten olmadan bir şey olmaz. Parti olarak üreten insanların desteklenmesinden yanayız" dedi.

Açtıkları kermeste kimsenin kendilerine yardım etmediğini belirten kadınlar ise, kiralarını ödemeyi teklif eden CHP 1. sıra milletvekili adayı Veli Ağbaba'ya teşekkür ettiler. Daha sonra kermesi gezen Ağbaba ile Dila Boztepe kermeste girişimci kadınların yaptıkları el işlerinden satın aldı.

CHP adaylarının konuşmalar yaptığı toplantıda, 2. sıra milletvekili adayı Ali Dağdelen, CHP'nin devrimlerin partisi olduğunu belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi özgürlükçü devleti, sosyal adaletin tesisi ile sağlayacaktır. Hedefimiz eşit yurttaşlar yaratmaktır. Özgürlük ve umudun ülkesi herkesin Türkiye'sini oluşturmaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız