SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üreticiler Hibeden Yararlanmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:26:34
A- A+ PAYLAŞ

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, “Üreticilere destek olan DAP projesi kapsamında yüzde 40 hibeden üreticilerin yararlanmasını bekliyoruz” dedi. 

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarım teşkilatına iftar verdi. Birlik binasında düzenlenen iftar programına, Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Ali Selvi, il müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri, oda başkanları, birlik başkanları, birlik yönetim ve denetim kurulu üyeleri katıldı.

İftardan sonra konuşma yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Ali Selvi, “Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak biz ilk göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşa sivil toplum örgütlerine nasıl hizmet götürebiliriz nasıl beraber çalışırız hep onun arayışı içerisinde olduk. Her türlü görüş öneri ve projeye açığız ve açık olacağız. Yine yeni bir destek olan DAP projesi yüzde 40 hibe projesine de herkesin müracaat etmesini bekliyoruz. Çünkü üç aylık süreçte toplam sekiz adet müracaat olmuştur bu sayının artması ve ilimize daha fazla kaynak gelmesi için projelerin ve müracaatların arttırılması gerekmektedir. Diğer bir konu ise bizler İl Müdürlüğü olarak organize hayvancılık bölgesi oluşturulması noktasında odalarımız ve birliklerimizle çalışmalarımız var, bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. Herkesin bu konuda yardımlarını bekliyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ise, “İslam aleminin Mısır’da acı çektiği bir gündeyiz. İslam camiasında sıkıntıların yaşandığı aziz mübarek bir gündeyiz. Mısır’da yaşananlar tam bir vahşettir . Bu vahşete tüm İslam aleminin ve insan olan herkesin tepki göstermesi lazım. Türkiye ile birlikte herkesin bu insanlık ayıbına karşı durması gerekiyor. Çünkü orada gerçek anlamda bir vahşet yaşanmaktadır. İnsanlık yok olmaktadır. Bu bağlamda bizlerde bu canileri şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Yine düşünülmesi gereken bir konu ise demokrasi zamanında Mısır’a bir kuruş dahi vermeyen bazı ülkelerin darbeden sonra milyar dolarları aktarması tam bir insanlık ayıbıdır. Tüm İslam aleminin Mısır halkına ekonomik anlamda destek olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız