SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üretime ve Çalışmaya Aşığız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:31:02
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, İnşaat Sektör Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. 

MÜSİAD Malatya Şubesi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, sektör kurullarını çok önemsediklerini ifade etti.

Balin, Malatya'da üyeler arasında 4 sektör oluşturduklarını kaydederek, "İnşaat sektöründe Malatya'da yoğun bir üye sayımız var. Genel anlamda 4 sektörümüz mevcut. Bu sektörlerimizle ilgili düzenli olarak toplantılar yapıyoruz" dedi.

MÜSİAD Malatya Şubesi Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı Hüseyin Apak ise, Malatya'da daha güzel çalışmalar yapmak adına bu tür toplantıları önemsediklerini kaydederek, "Malatya'da hep birlikte yaşıyoruz. Şehrimizin daha güzelleşeceği, çocuklarımıza yaşanılabilir bir şehir bırakmak, sivil toplum kuruluşlarının belediyelerle ortak çalışmalarını önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MÜSİAD'ın kendisi için ayrı bir öneme ve yere sahip olduğunu ifade etti.

Polat, MÜSİAD'ın yapacağı çalışmaların kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Malatya Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyesi olarak gerçekten üretime ve çalışmaya aşığız. Şehrimize hizmet edecek, katkı sağlayacak kim varsa onlarla birlikteyiz. Görevimiz onların önünü açmak ve onlarla birlikte işlerini takip etmektir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız