SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üst Düzey Bürokratımız Azalıyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) tarafından organize edilen toplantıda MİAD Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’daki Malatyalı bürokratlarla bir araya geldi. Tanışma amaçlı kahvaltılı buluşma Ankara Çukurambar Liva Pastanesinde gerçekleştirildi.

Ankara’daki Malatyalı bürokratlarla tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen kahvaltıda MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, İstanbul’da yaşayan Malatyalı İşadamları olarak sağlam temellerde yapılandıklarını, kurumsallaşma yolunda emin adımlar attıklarını, birçok organizasyon, proje ile Malatya ve Malatyalıya katkı sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Akdaş “MİAD olarak Ankara’da ki Malatyalı bürokratlarımızla buluşma, tanışıp fikir alışverişinde bulunma düşünceleri ile bu organizasyonu düzenledik. Bugün siz değerli hemşehrilerimizle bir arada olmak gurur verici bir durum. Derneğimiz kuruluş aşamasından bugüne kadar bir arada olmayı ve bu birlikteliğin oluşturacağı sinerji ile insanımıza katkıda bulunmayı amaçlamıştır. Bu sinerjinin başarı getireceğine inanıyoruz.

Ankara’daki bürokratlarımız şehrimiz ve insanımız için çok önemli bir yere sahip. Daha fazla bürokratımızın üst düzey görevlerde olmasının gerektiğine inanıyorum. Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal döneminden bugüne üst düzey bürokratlarımızın sayısı giderek azalıyor. Liyakate sahip hemşehrilerimize destek olmalıyız. Daha fazla hemşehrimizin üst düzey görevlerde bulunmasını istiyoruz.” dedi.

Toplantıya katılan bürokratlar Yunus Akdaş’ın konuşması sonrası sırayla kendilerini tanıtarak, MİAD, Malatya ve Malatyalı bürokratların durumu hakkında düşünce ve önerilerini paylaştılar.

Özellikle bürokrasideki Malatyalıların giderek azaldığı, Malatya için daha fazla birliktelikle hareket edilmesi gerektiği, vurgulandı.

Ayrıca katılımcıların MİAD’ın böyle bir buluşmayı organize etmesinden memnuniyet duyduklarını, bu tarz buluşmaların faydalı olacağı, Malatyalıların birbirine destek olması gerektiği belirtildi.

Kahvaltılı toplantı katılımcıların günün hatırası olarak bir arada çektirdikleri fotoğraf karesine de yansıyan bir arada olmanın getirdiği memnuniyet duyguları ile tamamlandı.

TOPLANTIYA KATILANLAR..
Yunus Akdaş (MİAD Yönt. Kurulu Bşk.) Abdulkadir Ünaldı (KOSGEB Başkan Yardımcısı), Abdullah Akgül (E. Tuğamiral), Abuzer Duran (Adalet Bakanlığı Hakim- Genel Müdür), Adnan Güldaş (Tekstil Giyim Aksesuar), Ahmet Kurtoğlu (Emekli Başbakan Müşaviri - Genel Müdür), Ahmet Soğuktaş (TBMM Danışman), Ahmet Turan Koçer (MİAD Genel Sekreteri), Akif Akgül (MKEK Paz. Daire Başkanı), Ali Özçelik (Yargıtay 20. Hukuk Dairesi Başkanı), Burhan Polat (Tekstil), Bülent Demirel (Rtük), Cemal Dinçer (PTT Daire Başkanı), Cemal Nogay (Çevre Ve Orman Bakanı Basın Müşaviri), Cumali Ünaldı (Müşavir), Doğanbey Akgül (EPDK), Dr. Mustafa Kemal Akgül (MPM Teknik Müşavir), Dr. Ramazan Kadak (Tarım Ve Köy İşleri Bakanlığı Müsteşar Yrd.), Dr. Şanal Tosun (Bilkent Atatürk Hastanesi Baştabip Yrd.), Ekrem Dernek (MEV Ankara Şube Başkanı), Erhan Özcan (İşadamı), Ertuğrul Güven (Emekli Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı), Ertuğrul Tekin (Elektronik Mühendisi), Faruk Yıldırım (Gıda), Fatih Elbir(MÜNÖD Başkan Yrd.), Ferhat Demirtaş (TCDD Gn. Mdr. Yol. Daire Başkanı), Fuat Çetinkaya (TSK), Fuat Kutsal (Elk. Mühendisi), Hakan Memur (Münöd Başkanı), Hasan Demir (İşadamı), Hasan Tanrıver (Tütün Alkol Kurumu Denetim Daire Başkanı), Hasan Toy (Elektrik Yüksek Mühendisi), Hasan Yıldırım (Üçer Gıda), İbrahim Eren (MEB Daire Başkanı), Kasım Afşin (Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdür Yrd.), Levent Kazancıoğlu (San. Tic. Bakanlığı), M. Abdullah Canbek (Başbakanlık Müşaviri), M. Akif Üstündağ (Vol. Fed. As. Bşk.), M. Zeki Baykal (Baykallar Deri Sanayi Aş), Mehmet Adıgüzel (Ankara 11. Aile Mahkemesi Hakimi), Mehmet Çamur (TPE Proje Müdürü), Mehmet Demirel (Serbest Bölge Genel Müdür), Mehmet Güllü (DSİ İç Denetim Bşk.), Mehmet Nurkan (Nalbant (Tekstil), Murat Çelikel (Gayrimenkul-Proje), Mustafa Ay (TÜBİTAK Kamu Araştırmacıları Grubu Başkanı), Mustafa Toy (T. Kalkınma Bankası Müdür), Necdet Bolcal (MTT İnşaat Dekorasyon) Nejat Fırat (TCDD Gn. Mdr. Mali İşler Daire Başkanı), Nurettin Konaklı (MEB Strateji Geliştirme Başkanı), O. Derya Kadıoğlu (Merkez Valisi- Malatya eski Valisi), Ömer Soylu (Avukat), Özkan Yüksel (Jandarma Genel Komutanlığı Albay), Prof. Dr. Mustafa Kemal Yalınkılıç (Milli Parklar Genel Müdürü), Sami Özfırat (Yargıtay 9 Dairesi Üyesi), Sinan Birengel (Bürokrat), Şevket Soylu (Soylu Danışmanlık), Turan Eriş (Gayrimenkul Proje Enerji-İnşaat), Hakan Odabaşı (MİAD Tanıtım Ve Dış İlişkiler Sorumlusu).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız