SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üst Düzey İki Oyuncu Alacağız"

0
Güncellendi - 2018-01-10 01:38:15
A- A+ PAYLAŞ

 Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Başkanı Adil Gevrek, doğru transfer yapmak için çalıştıklarını ifade ederek, takıma katkı sağlayacak en az iki üst düzey oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini söyledi.

Takımın Antalya’daki kamp çalışmalarını takip eden Gevrek, beIN Sports’ta takımla ilgili son durumu değerlendirerek, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Gevrek, devre arası kamp çalışmalarının 3 Ocak’ta başladığını kaydederek, “Kamp çalışmaları iyi gidiyor. Bizim için zor bir sene, hedefimiz ligde kalıcı olmak” dedi.

İyi bir kamp ortamında takımın ikinci yarıya hazırlandığını belirterek, “Sezon başında iyi bir takımımız vardı. Yaptığımız transferler karakterli çocuklar. Aile havası var, güzel bir hava var. Pazar gününden beri buradayım. Hafta sonuna kadar buradayım” ifadelerini kullandı.

Gevrek, ilk etapta 15 Ocak’ta bitirmeyi planladıkları kamp çalışmalarını 4 gün uzattıklarını kaydederek, “Takım ciddi ve iyi çalışıyor. Kamp sonunda hazır oluruz. Kamp 19 Ocak’a kadar uzatıldı. Oradan Ankara’ya geçeceğiz. Malatya’ya gidip, oradan Ankara’ya geçmek zor oluyor. Malatya’ya gidip gelmemek için kampı uzattık. Bu süre içerisinde de takımın daha iyi hazırlanması adına böyle bir karar alındı” diye konuştu.

Teknik direktör Erol Bulut ile her zaman istişare içerisinde olduklarını ifade ederek, “Kamp ve transfer süreciyle ilgili konuşuyoruz. Hoca takımın kamp sürecinden memnun, takım iyi çalışıyor” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN DOĞRUYU BULMAK”

Gevrek, takıma bir forvet, bir sol stoper, birde orta saha oyuncusu almak istediklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Transfer hakikaten devre arası transferi zordur. Gelip uyum sağlaması zor, doğru adam bulmak zor, hassas davranıyoruz. Görüştüğümüz oldu,  getireceğimiz isimlerin takıma katkı sağlaması lazım. İyi bir takımımız var, iyi bir hava yakaladık. Hazır olan iyi bir takımı bozmamak adına, en az 2 ya da 3 transfer yapacağız. Bir forvet, bir sol stoper ve bir orta saha olacak. Doğru transfer olması önemli, görüştüğümüz isimler var, onların üzerinde duruyoruz. Taraftarlarımız, camia bekliyor ama transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Geleceklerin gidecekleri aratmaması lazım.

İstediğimiz isimler olmayınca mecburen biraz bekleyeceğiz. Doğru isim bulana kadar bekleyeceğiz. Kampla beraber takımın 15 günlük sürecinde yer alması önemli ama önemli olan doğruyu bulmaktır.”

“KHALİD İLE BİRLİKTE OYNAYACAK BİR SANTRAFOR ALMAK İSTİYORUZ”

Fas Milli Takımı’nda da forma giyen forvet oyuncusu Khalid Boutaib’in takıma büyük katkı sağladığını dile getiren Gevrek, “Boutaib önemli bir santrafor. Fas Milli Takımıyla Dünya Kupasına gidecek. TFF 1. Lig’de takip ediyorduk. Bildiğimiz bir oyuncuydu. Çok şükür bizi mahcup etmedi. Süper Lig’de önemli forvetler arasında. Daha da gol atacağına inanıyorum. Khalid ile birlikte oynayacak bir forvet almak istiyoruz. O bölgeye alacağımız forvetinde o kalitede olması lazım. Devre arasında öyle bir forveti bulmak zor ama uğraşıyoruz. Geçen sene yapılan transferlerimiz oynamayan, şans bulamayan oyuncular var. Uyum sağlayamayan oyuncular olamayabiliyor. Bu her takımda olabiliyor. O anlamda sırası geldikçe de herkesin katkı sağlayacağına da inanıyorum, biz oynayanla oynamayanla beraber bir takım olduk. Hocamızda ciddi katkı sağladı. Bu takımada gelecek transferlerinde, takıma gelip uyum sağlaması lazım” diye konuştu.

“EROL HOCA HER ZAMAN LİSTEMİZDE VARDI”

Gevrek, teknik direktör Erol Bulut’u takımın başına geçirmelerine ilişkin, “Erol Bulut bizim için tam doğru. Genç bir hoca, ilk defa Süper Lig’de hocalık yapıyor. Daha öncede Erol hocayla alakalı çok iyi referanslar aldım. Her zaman listemizde vardı. Bu sene olmasaydı her zaman inandığım, güvendiğim, hocalığına inandığım için geçen sezonun başında da listemizde vardı. Yapacağım transfere de inanacaksın ben bu işe tamamen inandım. İnanarak yaparsan, doğru bildiğin istişare sonucunda hemen hemen yönetimin tamamı Erol hoca dedi. Yapılan istişarede bereket vardır. Verdiğimiz kararın doğru olduğunu da görüyoruz. Hocamız bizi mahcup etmedi, daha iyi olacağına da inanıyorum. Başakşehir’de Abdullah Avcı kıymetli ve önemli bir hoca, onun yardımcısı olmak önemli. Türkiye’de genç hocalarımıza şans verilmesinden yanayım. Çok kıymetli hocalarımız var. Kendi değerlerimize sahip çıkıp, destek verip, inanıp, güvenmeliyiz. Süper Lig’de birkaç hocanın etrafında dönüp duruyoruz. Hepsi kıymetli ama o isimler etrafında dönmek doğru değil. O anlamda Malatya olarak biz Türkiye’de en çok yerli oynatan üçüncü takımız. Değerlerimize futbolcu ve hoca anlamında sahip çıkmalıyız” değerlendirmesinde bulundu.

“TAKIMIMIZ İYİ OYNAYARAK, HAK EDEREK 22 PUANI ALDI”

Ligin ilk yarısında hedeflerinin devreye 20 puanın üzerinde girmek olduğunu ifade eden Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kurmuş olduğumuz karo ile ilk yarı hedefimiz 20 puanın üzerinde bitirmekti. Son iki maça kadar bizi tedirgin etti. Kazanacağımız maçları kaybettik. Hakem hataları da maalesef bariz hatalar yapıldı. Yapılan hatalar puan getirmiyor. Son iki maç kimsenin beklemediği ve hocamızla en az 4 puan almamız lazım dedim, hocamız 6 puan alacağız dedi ve iki maçta 6 puan aldı. Çok şükür 6 puanı aldık 22 puanla iyi bir yerde bitirdik. Bu takım daha üstlerde olabilirdi. Şansız maçlarda kaybettik. Fenerbahçe maçını çıkarırsak, geri kalan maçların hepsinde takım iyi oynadı. İyi oynadığımız maçları kaybettik. Biz her zaman önemli değil dedik. Çünkü biz takıma inanıyorduk. Takım oynadığı o oyunla hem iç hem de dışarıda iyi oynadı. Takım iyi oynayarak, hak ederek bu puanları aldı.”

“TARAFTARIMIZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ”

Gevrek, taraftarların her zaman takıma büyük destek verdiğini belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

  Taraftarların iyi günde kötü günde her zaman takımın yanında olduğunu dile getiren Gevrek, “Malatya’da hakikaten taraftar çok önemli. Benim dördüncü senem ve taraftarımı her zaman yanımızda oldu. En büyük gücümüz taraftarımız. Öyle bir gücün arkamızda olması çok önemli. Nereye gidersek gidelim Malatyalı hemşerilerimiz takımı yalnız bırakmıyor” ifadelerini kullandı.

“YÜREKLERİYLE OYNUYORLAR”

Gevrek, Adem Büyük ve Aytaç Kara transferlerine ilişkin, “Adem Büyük bizim için önemli ve kıymetli. Her oyuncu bizim için önemli ve kıymetli. Adem kaptanımız her maçta büyük katkı sağladı. Takım içinde ağabeylik ve kaptanlık yapıyor. Malatya’da çok mutlu, çok seviyor. Önümüzdeki ikinci yarıda çok büyük katkı sağlayacaktır. Aytaç çok iyi bir performans sergiledi. Takımı sahiplenip, yüreğiyle oynuyor. Yüreğiyle oynuyorlar, daha da katkı sağlayacaklar” değerlendirmesinde bulundu.

“KADROMUZ ÇOK İYİ, O KALİTEDE OYUNCULAR ALMALIYIZ”

Gevrek, iyi bir kadroya sahip olduklarını, yapacakları transferlerinde aynı kalitede olmasını istediklerini belirterek, “Stoper bölgesinde kıymetli Murat Akça, Mina ve Sadık var. Elimizde olan oyuncular kaliteli ve üst düzey oyuncular. Maraton uzun ve en kritik bölge. Oraya bir stoper alacağız. Khalid Boutaib çok önemli ve kıymetli ama tek forvetle gitmeyeceğimizi düşünerek, üst düzey iki oyuncu transfer etmek istiyoruz. Orta sahada da duruma göre alacağız. İsim vermek doğru değil, görüştüğümüz isimler var. Devre arası transfer zor oluyor. İyi bir takımımız olduğu için zor geliyor. Mevcut kadro çok iyi, en kötü o kalitede oyuncu almalıyız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • dr cengiz (6 yıl önce)
    o çok üst düzey topculardan biri hamit altıntop mu? ulusal medya da yazıyor..tam bir yıldız tebrikler artık düşmeyiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Adil başkan çok taşlıyorlar seni gördüğün gibi. Bütün bu arkadaşlar iyi transfer yapman için sana yüklü miktarda mali yardım yapmaya hazır görünüyorlar, bu fırsatı kaçırmaman lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Şu anda transfer yapmayan tek takım Malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • n.ö (6 yıl önce)
    başkan artık yeter milleti uyutma elindeki futbolcularla ikinci yari bir yere varamazsın. süper lig kurtlar vadisi sana yedirmezler orayı. parana kıy yap transferi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Malatya kümeye kusura bakmayın transfer yok bisey yok bu takim ikinci yarı dökülecek demedi demeyin ikinci yari 7 hafta puan alacagımız maclarda puan alamayacagiz ondan sonra fener trabzon bjk gs goztepe basaksehir gibi takimlara gidecegiz bizi cig cig yiyecekler haydi simdi ptt 1.lig planlaması yapalım yönetim istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Liglerin başlamasına 10 gün var.EYMS hocanın talep ettiği futbolcuları transfer edemedi.Gündemde olan futbolcuları diğer takımlar alıyor.En son Moussa Sow Bursaspora giti.Baştan söylemiştik.Ara transferde çok geç kaldınız.En iyi oyuncuları diğer takımlar kapıyor EYMS'yede diğer takımların işe yaramayan oyuncuları kalacak.Şu transfer işini elinize yüzünüze bulaştırdınız.Aferin sizlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Sezon başında da baba transfer dedin sz kalsın babalara geliyorduk şimdi kalkmış kadrodaki oyunculara üst düzey diyorsun güldürme bizi! Aldığınız adamları az buçuk futboldan anlayan kişilere sorun hepsi fiyasko bunu göremiyormusun ama doğru transferleri sen yaptın kötü diyecek halin de yok.Paraları çarçur ettin şimdi futbolcu alacak paran yok.Aldığımız puanlara gelince şans,tesadüf ne dersen de.Ama ikinci yarı bu takıma takviye olmasın kesin düşer.Seyirciye gelince maçlara gidiyor çünkü seneye bu takım süper ligde olmayabilir düşüncesiyle geliyor maçlara yoksa takım çok iyi futbol oynadığı için değil bu da böyle biline.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (6 yıl önce)
    Sayın başkan,yanlış hatırlamıyorsam Bursa geçen yıl ilk yarıyı 27 puanla sırada altıncı bitirmişti.liğ sonunda son haftada zor kurtuldu.ben kötü senaristlik yapmıyorum.bu kulüp hepimizin en az 3 yada 4 iyi futbolcu alınmazsa sıkıntı yaşayabiliriz.Berk yıldız pişerse çok iyi kazanç.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (6 yıl önce)
    Sayın başkan,Geçen yıl yanlış hatırlamıyorsam Bursa 27 puanla ilk yarıyı ilk onun üzerinde bitirmiştiLiğ biterken son haftada kurtuldu.Tabi ben böyle bir şey konuşmak istemiyorum.Gerçekleri görmezlikten gelemeyiz.en az üç yada dört transfer yapılamazsa zorda kalabiliriz.benimki bir hatırlatma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baris Akgun (6 yıl önce)
    Eger sizin futbol anlayisiniz varsa ben ne olayim kardesim bu Adam malatyasporu 4 sene icinde nerelere getirdi adil baskan Efendi ve zekidir siz tepki verenler malatyasporu sevenler degilsiniz dusmansiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Birinci transfer döneminde Baba Transfer dedi Babayı gördük Babalar bitince transferler üst düzey oldu Başkan oyalama beyanatlar ile zaman geçiriyor artık geç başkan bunları laf değil icraat görmek istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    2.yarı ilk maçımız osmanlısporla,Osmanlıspor ne yaptı?sıkıntılı olduğü iki mevkiiye yalçın ve ceyhunu evelemeden,gevelemeden aldı.Göreceksiniz bu maç çok zor olacak.Adamların gol atma sıkıntısı yok.Ancak çok rahat gol yiyiyorlardı.Onuda bu isabetli transferlerle halettiler.Peki bizde bu işler nasıl yürüyor.Önce En iyisini alacağız,acaleye gerek yok dlyoruz.Tabii elin takımı armut toplamıyor.Onlar erken davranıyor,İşi hallediyor.Bizede ıskartalar kalıyor.Sayın başkan;Hem iyi olacak,hemde ucuz olsun hesabında.Kim kaybetmişki sen bulasın.Varmı?Böyle bir Dünya sayın başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (6 yıl önce)
    Bu adamla bu Kulüp çöker arkadaşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Başkanımız ayaklarını yere sağlam basıyor.Transferde seçici olmaya çalışıyor.Hariçten gazel okuyan çok bilmişler Takımı yoktan var eden sayın başkan Adil Gevrek olduğunu bilmiyorlar.Hiç transfer yapmasa bile mevcut kadro bu sezonu kurtarır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli ali sana katılmıyorum.Ben diyorum ki bir iki transfer yapılırsa bu takım şampiyonluğa oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • adil bayram (6 yıl önce)
    Zor alırsın başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (6 yıl önce)
    SENDEN HİÇ BİR YOL OLMAZ BAŞKAN TRANSFERİN BİTİMİNE BİR GÜN KALA KİMSENİN ALMADIĞI MALI ALIP KAR YAPTIM SANIYORSUN BAŞKA ŞEKİL KAR YAPMAYA BAK OYUNCUYU ALIP KULUBEYE OTURTUP PARA VEREREK KAR YAPAMIYORSUN MALASEF ALDIKLARININ HANGİSİ OYNADI DÜZENLİ İLK 11 DE ADAM GİBİ ALMIŞ OLSAYDIN ŞİMDİ YERİMİZ DAHA İYİYDİ SIRALAMA OLARAK
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (6 yıl önce)
    SENIN KAMP SÜREN BİTMİŞ HALA OYUNCU ALACAKSIN ÖYLEMİ SEZON BAŞINDA Kİ BABA TRANSFERLERİN ORTADA ŞİMDİDE ÜST DÜZEY OYUNCU ÇIKTI BAŞIMIZA ONLARIDA GÖRECEĞİZ OLMAZDA OLURSA BAKALIM! BABASINI GÖRDÜK ŞİMDİDE ÜST DÜZEY :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali44 (6 yıl önce)
    Baba transferler yenini üst düzeye bıraktı bakalım bekleyelim sonumuz ne olacak. Çoktan bitmesi lazımdı çok yavaş kalıyon başkan az seri olalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro44 (6 yıl önce)
    Biseyler diyo ama halen 22 Puan Bize Transfer lazim Hep ayni konusma..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kodalmm (6 yıl önce)
    Niyet hayirsa akibette Hayr oluyor..İyi niyetle takım için emek verenlerin Allah yar ve yardımcısı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (6 yıl önce)
    üst düzey ne abi ya. messiyi mi getirecen başkan?
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (6 yıl önce)
    10 Gün sonra ligler başlayacak ama hala bir transfer yok. Herkes bilir ki süper ligin 2. yarıları daha zor geçer. ilk Yarıda aldığın puana fazla güvenme . ikinci yarı sıfır çekip 22 puanda kalabilirsin. Bu hayal değil yaşanmışlıklar ortada. Senin rakiplerin eksik bölgelerine gereken takviyeleri yapıyor. Sen kampa yeni oyuncularını yetiştirememişsin. Sadece yedek olma adayı olan bir kaç genç takviye yapmışsın. Yalçın gitti yerine oyuncu alınamadı. Sol bekte sorun var yerine oyuncu alınamadı. Orta sahada halen top yapacak pas alışverişini gerçekleştirecek iyi bir oyuncu yok. bizim bütün toplara hücuma havadan gönderiliyor. pasla defans ve orta sahadan çıktığımız çok nadirdir. Forvette eksiğiz gol sıkıntısı yaşıyoruz. Khalid yetmiyor yanına takviye lazım bu da halen transfer edilmedi. Şu an için net 4 transfer lazım. Ancak ne transfer edildiler nede kampa katılamadıkları için lige de hazır olamayacaklar ve gelseler dahi hazır değillerse 5-6 haftadan itibaren takıma girebilirler.. Başkanım ilk yarıyı unut ilk yarı bitti. maç 90 dakikadır ikinci yarı oynanmadan ligde kalamayız. İlk yarı için teşekkürler. Beklentimizin üstünde puan toplandı. Ayrıca Erol hocayı da küstürmeyelim onuda elden kaçırabiliriz bunu da unutmayalım. Kimse bize mecbur değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Baris Akgun (6 yıl önce)
    Allah askina baskana bidaha laf atmayin Daha ne yapsin Adam varini yokunu koymus ortaya malatya icin!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • memo44 (6 yıl önce)
    karabukten Ceyhun kazmasini alcaz dediniz osmanli aldi.yine karabukten rumen defans papp alinacak dediniz sivas aldı..Bu gidisle sezon sonu Nijeryalı babayı alirsiniz elinize..
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (6 yıl önce)
    Sayın başkanım ne yapmayı düşünüyorsun sanırsam transferin bitmesine yakın takımların gözde çıkardığını ucuza malletmeye düşünüyorsunuz tabiki onlarda işe yararsa busene düşmez isek şampiyon kadar sevineceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Sezon başında yaptığın transferler ortada. Şu adamı birisi alsın ya kulübün başından artık yeter !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • AYTAÇ (6 yıl önce)
    valla ellle tutacak bişe anlamadım.. bişeler konuşttu ama ne? söylediklerini zaten yazılı basında söylüyosun söylediklerini yazılı basında söyleye söyleye ezberledik.. nesem başkan. malatyada birileri senin burda kalmanı istiyo. sende kal..kafana göre
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (6 yıl önce)
    metin bey inşAllah sezon sonuda şans yanında olur başkanın da düşmeyiz ... transferler ne kadar gecikirse uyumda o kadar gecikir. tabi hepsi biliyordur bi an önce alınır umarım
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat (6 yıl önce)
    istediklerimiz olmadı, takım çok iyi, mutlaka üst düzey oyuncu alcz, isim vermek doğru değil, maraton uzun mutlaka forvet lazım, elimizdekiler çok kaliteli, devre arası iyi oyuncu zor bulunur,ilk yarı oynamayanlarda katkı sağlayabilir..yani bu konuşmadan kim ne anlar... yani Olursa gökten iyi futbolcu düşerse olu. yoksa takım çoook iyiymiş. Seyirci başka takım seyrediyo sanki..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    gecenin 2 buçuğunda birşey anlamaman normal
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Yapacak bi şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın Gökalp (6 yıl önce)
    Fransa 2.lig takımlarından almayın lütfen kumaşı iyi olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (6 yıl önce)
    Sesli gülmek istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Allah aşkına bir şey anladınızmı açıklamalarında
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Hep Allah yüzüne bakıyor Başkan yoksa senin vizyonun senin klasmanın değil buralar devre arası transfer zor diyorsun sezon başında ne yaptın demezler mi adama
    0
    0
    Yanıtla
  • 22 puanı hokus fokus la mı aldılar,sezon başı transferde ne bekliyordun messi yi mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • dr cengiz (6 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • rıdvan (6 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    valla doğru diyosun ALLAH yüzüne bakıyı kaliteli dediği topçular görki kim
    0
    0
    Yanıtla