SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üst Ligleri Hak Ediyor"

A- A+ PAYLAŞ
 
Salı günü Malatya'da toplanacak olan Yeni Malatya Spor takımı, Çarşamba günü üçüncü etap kamp çalışmalarına başlayacak. 
 
Yeni sezon öncesinde takımın eksiklerini gidermek isteyen Teknik Direktör Cafer Aydın, üçüncü etap kamp çalışmasını başlatacak. Takım, 10 Eylül'de başlayacak olan yeni sezona kadar çalışmalarını Malatya'da sürdürecek. Yeni Malatya Spor ilk maçını deplasmanda Tepecikspor ile oynayacak. 
 
Yeni Malatya Spor'un  forvet oyuncusu Emrah Ekmekçe, kamp çalışmaları ve Beyaz Grup hakkında değerlendirme yaptı. 
 
"ÜST LİGLERİ HAK EDİYOR"
 
Hedeflerinin Yeni Malatya Spor'u  hak ettiği yerlere ulaştırmak olduğunu söyleyen Emrah Ekmekçi,  "Kulüp olarak Bandırmaspor ile burayı kıyaslayamayız. Bandırmaspor'da hedefleri olan bir takım ama Yeni Malatya Spor bir il takımı. Öte yandan Süper lig görmüş bir camiaya geldim. Açıkçası buradaki atmosfer ve kulüp içerisindeki yapı çok güzel. Yeni Malatya Spor bu anlamda daha üst ligleri hak ediyor. İnşallah takımımızı hak ettiği yerlere ulaştırırız" ifadelerini kullandı. 
 
"HEDEFLERİMİZ VAR"
 
Bütün takımların hedefleri doğrultusunda iyi transferler yapmaya çalıştığını söyleyen Ekmekçi, "Ben açıkçası gol yollarında bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Çünkü ön tarafta oynayan futbolcular bireysel anlamda çok iyiler. Kısa sürede iyi bir uyum sağladık. Ligin başlama tarihine kadar bu uyumu daha iyi bir hale getireceğiz. Bu anlamda da gol sıkıntısı yaşamayız. Her takımın hedefi var. Tabi Yeni Malatya Spor olarak bizim de hedeflerimiz var. Bütün takımlar hedefleri doğrultusunda iyi transferler yapmaya çalıştı. Bu anlamda bizde iyi bir kadro kurduk. Hedefimiz şampiyonluk ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Bu zorlu grupta hedefimize ulaşacağız" dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız