SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üst Yapıyı Bitirmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2020-06-03 01:49:39
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, Beydağı (Mamurek) mahallesindeki ara sokaklarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe genelinde ayak basmadık yer bırakmayacaklarını belirtti.

İlçe genelindeki 103 mahallede çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, kırsaldaki vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda Fen İşlerine bağlı ekipler, Beydağı Mahallesi’nde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Eskiyen ve bozulan yollardaki asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam eden Battalgazi Belediyesi, sıcak asfalt serimi ile vatandaşlara konforlu ulaşım sağlıyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle halkıyla bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “2020 yılı içerisinde köy statüsünde olup da mahalle statüsüne dönüşen yerlerde özellikle üst yapı çalışmalarını bitirmek istiyoruz” dedi.

MUHTAR PESEN: “BAŞKANIMIZ TÜM SORUNLARIMIZI ÇÖZÜME KAVUŞTURUYOR”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e ve ekibine teşekkürlerini ileten Beydağı Mahallesi Muhtarı Mahmut Pesen, “Başkanımız Osman Güder, mahallemizi sık sık ziyaret ediyor. Bugünde asfaltlama çalışmalarını incelemek için mahallemize geldi. Başkanımız her türlü sorunumuza yetişiyor ve çözüme kavuşturuyor. Mahallemizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Mahallemizde sıcak asfalt serimi yapılıyor. Başkanımıza ve ekibine mahallemiz adına teşekkürlerimizi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜDER: “SALGINA KARŞI TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ”

Koronavirüs salgınına karşı tedbirleri elden bırakmamak gerektiğini dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, şunları söyledi:

“Türkiye’mizde Malatya’mızda ve Battalgazi’mizde Koronavirüs ile hayat nasıl yaşanır onu öğrenmeye başlayacağız. Koronavirüsten dolayı yeni normalimizi oluşturacağız. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Maskesiz dışarı kesinlikle çıkmayacağız. Sosyal mesafemizi koruyacağız. Hijyen kurallarına dikkate edeceğiz. Biz bu tedbirleri vatandaşlar olarak hayatımızda ne kadar sık uygularsak bu korona sürecini kısaltmış oluruz. Sağlık Bakanımız günlük olarak vaka sayılarını paylaşıyor ve Türkiye’de genel itibariyle korona vakalarında azalma söz konusu. Tedbirlere uyulduğu için bu rakamları yakalamış olduk. Fakat bazı yerlerde vatandaşlarımız sanki korona bitmiş gibi davranması kabul edilemez. Bu davranışlar tekrar korona vakalarının çıkmasına sebep oluyor. Bu açıdan tedbirlerimizi elden bırakmayacağız. İnşallah bizler de belediye olarak bu süreçte 2020 yılını verimli bir şekilde tamamlamak ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz” Şeklinde konuştu.

“2020 YILINDA ÜST YAPI ÇALIŞMASINI BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Battalgazi Belediyesi olarak çalışmalarına hız verdiklerinin altını çizen Başkan Güder, “Bu bölgelerde özellikle kış ayı sonrasında bahar ayında yolların rehabilite edilmesi gerek. Açılan yolların asfaltlanması, onların tesviyelerinin yapılması ve aynı zamanda daha önce planlamış olduğumuz yolları mahallelerimizde özellikle de taşrada çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bildiğiniz gibi bu bölgede bir deprem yaşamamız ve sonrasında koronavirüs ile karşı karşıya kalmamız biraz çalışmalarımıza sekteye uğrattı. Şuan bulunduğumuz yolda sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. İnşallah 2020 yılı içerisinde köy statüsünde olup mahalle statüsüne dönüşmüş yerlerde özellikle üst yapı çalışmalarını bitirmek istiyoruz. Arkadaşlarımız bu yönüyle çalışmalarını devam ettiriyorlar. Vatandaşlarımızın refahı anlamında Belediyemiz olarak çalışmalarımızı 7 gün 24 esasına göre sürdüreceğiz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız