SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ustalardan Biriydi'

A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş Vali Yardımcılığına atanan Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Kaymakamı Erkan Bulgan veda ziyaretlerini sürdürüyor.

İl Genel Başkanı Naci Şavatayı ziyaret eden Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan, "Yeşilyur'ta görev yaptığım süre içinde, ilçe halkıyla el ele vererek güzel işler yaptık. Yapılan çalışmalarda il genel meclisinin büyük desteğini gördük. Bu desteğin en büyüğü ilçeye takılan mobese kameraları ve ilçe stadının yapılmasıdır. Ayrıca su sulama gibi büyük işlerde meclisin büyük desteğini gördük" dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ise" Kaymakamlık görevinden vali yardımcılığı görevine tayin oldunuz. Uzağa gitmediniz. Yine yakınımızda görev yapacaksınız. İlçelerde seçilen meclis üyelerimiz Köydes programı çerçevesinde sizlerle çalıştılar. Problemleri bizlere taşıdığında bizler de gereken desteği verdik. Özellikle helvayı yapan ustadır. Siz Yeşilyurt'ta helvayı yapan ustalardan biriydiniz Yeşilyurt sizi arkanızdan hayırla yat edecektir. Yeni görevinizde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan rutin atama sonucunda, Malatya'nın Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan, Kahramanmaraş Vali Yardımcılığına, Hatay'ın Erzin İlçesi Kaymakamı İlhan Abay ise Yeşilyurt Kaymakamlığı'na atanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız