SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ustalık Belgesi Alamazlar"

A- A+ PAYLAŞ

 

 

Saadet Partisi Battalgazi ilçesinde propaganda çalışması yaptı.

SP'nin basın bülteni şöyle:

"Saadet Partisi (SP) Malatya milletvekili adayları 12 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürdü.

Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları Battalgazi İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay ile partililerinde katıldığı toplantıya çok sayıda vatandaş iştirak etti. İlçede bir konuşma yapan Saadet Partisi Malatya 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Sertkaya, AK Parti’yi sert bir dille eleştirerek, “Bunlar tavına gelene kadar bizim ömrümüz biter. Bunlar usta olana kadar biz herhalde kabristanı da boylayacağız. Erbakan hoca bunlara öğretti ama başka bir yerden emir alınca değiştiler. O yüzden ustalık belgesi alamazlar. 12 Haziran’da 550 milletvekili işe alacaksınız. Bunları işe alırken ikametgahını ve sabıka kaydını isteyeceksiniz. 12 Haziran’da ikametgahı İslam Birliği olan, İstanbul olan Saadet Partisi’ne oy vereceksiniz. Bunların sicili bozuk. CHP’ninki de bozuk, MHP’nin ki de bozuk, AK Parti’nin ki de bozuk. O yüzden 12 Haziran’da “Sizin sabıkanız bozuk, sizi işe almıyoruz” diyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk ise, “Bizler bir başka parti göreve gelmesin diye birilerini destekleyerek, memleketi düzlüğe çıkartamayız. 12 Haziran’da gidip oy kullanacağız. Oy verdikten birkaç ay sonra “Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim” diye hayıflanmayalım. Çarşıdan bir kilo domates alırken, market çalışanı bir tane çürük koymasın diye gösterdiğimiz hassasiyeti, dikkati; bizi dört yıl boyunca yönetecek insanlar içinde gösterelim. Buna dikkat etmek zorundayız” dedi.

Öte yandan Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları belde ve mahalle toplantılarına devam etti. Adaylar, Orduzu Beldesi ve Hidayet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Orduzu Beldesi’nde vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay, “Bugün devletimiz faiz batağındadır. Türkiye’nin şuanda toplam iç ve dış borcu 560 katrilyondur. Bu borçların faizi olarak biz her sene yılda 50 katrilyon para ödüyoruz” diye konuştu.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı ise, AK Parti’ye yüklendi. Marasalı, konuşmasında şunları kaydetti: “Bize kim zulmeder? Bize bizim gibi olanlar zulmeder. Hal binası üzerindeki camiyi CHP’li bir belediye başkanı yıkıp, yerini de Hollandalılara saysaydı, bu millet o belediye başkanını bir gece dahi yerinde oturmazdı. AK Parti Malatya milletvekili adayları televizyonlara çıkmış “Saadet Partisi dini kullanıyor” diyor. Biz gelip, “Değerli kardeşlerim şu camiye bu kadar yardım ettik” dedik mi? Duymadınız. “Malatya’ya şu kadar, Türkiye’ye bu kadar cami yaptık” diyorlar. Malatya’da hangi camiyi AK Parti hazinenin eliyle yaptırdı? Yapılan bu camiler, bu Müslüman milletindir.  Ve bu camilerde her Cuma günü yarım toplanır. Biz dini siyasete alet etmiyoruz. Sizi CHP ile korkutup, kendilerine oy devşirmek istiyorlar. Akıllı olalım, basiretli ve ferasetli olalım. Hiç kimse bizi CHP ile korkutarak, fabrikasız, işsiz, aç yoksul, sefil ve Siyonist’e boyun eğen bir ülke haline getiremez.   Eğer bu ağabeylerimizin, kardeşlerimizin İslam için, din için Allah için, sizin ve aileniz için bir şey yaptığını inanıyorsanız, 2105 yılına kadar oy verin. Ama kendilerinin de ifade buyurduğu gibi “Biz bir şey yapmadık ama CHP geleceğine oyunuzu bize verin” derlerse, o zaman diyeceksiniz ki, “Arkadaş biz, CHP’yi sen daha kısa donla gezerken, tarihe gömdük, senide tarihe gömüyoruz.”

Öte yandan Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları esnaf ziyaretlerine devam etti. Esnaflar, Saadet Partisi Malatya milletvekili adaylarına büyük ilgi gösterdi. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız