SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üstlerde Yeralmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:30:16
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, iyi bir takım oluşturulduğunu belirterek, herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi. 
 
Yeni Malatyaspor’un yeni sezon öncesi iyi transferler yaptığını ifade eden Çakır, “Bu takım hepimizin ve herkes başarı bekliyor. Şartlar ne olursa olsun, takım transfer yapsa ya da yapamasa da, futbolda hep başarı beklenir. Bu senede takımdan başarı bekliyoruz. Bu anlamda iyi bir takım oluştu. Çok güzel transferler yapıldı. İyi bir futbolcu kadrosunun yanı sıra kaliteli bir teknik ekibimiz var. Her şeyden önemlisi iyi bir yönetime sahibiz. Eksik olan sadece başarı. Arkadaşlarımızın yanında olmak lazım. İyi bir yönetim, iyi bir teknik heyet ve iyi bir yönetimimiz var. Şehir olarak takımımızın arkasında durulduğu takdirde inşallah neticeleri hep birlikte alacağız” dedi.
 
"Çok Doğru Değil"
 
Çakır, takımın sağlam bir yapıyla yoluna devam ettiğini kaydederek, şunları anlattı:
 
“En temel kural takımın sağlam bir yapısının ve iyi bir iskeletinin oluşmasıdır. Burada da yönetimimiz bunu başardı. Bu sene daha da pekişti. İyi bir noktaya geldik. Tabi burada kamuoyunun da desteğinin olması gerekiyor. Sadece galip geldiği zamanlarda takıma sahip çıkmak çok doğru değil. Böyle bir futbol sevgisi olmaz. Takımımız yense de, yenilse de; şampiyon olsa da, olmasa da takımın arkasında durmak lazım. Haklı eleştiriler oluyor. Arkadaşlarımız eksiklerle ilgili eleştirileri dikkate alıyorlar. Ama geldiğimiz neticeye baktığımız zaman şuanda takım iyi bir noktada. Şehirde de iyi bir destek gözüküyor. İnşallah bu güzellik sahaya da yansır. Bu anlamda ligin başlamasını bekliyoruz.”
 
"Potansiyel Var"
 
Taraftarın, futbolculara artı bir güç olarak her zaman destek vermesi gerektiğinin altını çizen Çakır, “Bugüne kadar takımda bir sıkıntı görmedik. Hangi süreçte olursa olsun zaman zaman mağlubiyetler aldık, şansızlıktan kaybettiğiniz haftalarda oluyor. Öyle süreçler oldu ki son dakikada yediğimiz goller nedeniyle maalesef hedeften uzaklaştık. Ama bunlar futbolun içinde var. Ancak biz hiçbir süreç içerisinde ümitsizliğe düşmedik. Çünkü Malatya’da her zaman iyi bir potansiyel var. Bu potansiyeli her şehirde bulamıyorsunuz. Türkiye’de saysanız gerçek seyirci kitlesi olan 10 tane şehir bulamazsınız. Ama bu sevginin de bir ölçütü olmalı. Sadece maçlara yönelik ya da bir sezona yönelik destek varsa, futbol içindeki en büyük dezavantaj budur. Futbolu seven, futbol seyretmeye gelen ve takımını şartlar ne olursa olsun destekleyebilme gücünü gösteren bir seyirci yakalayabiliyorsak, sahada da oyuncular için bu artı bir güç olur” ifadelerini kullandı.
 
"Üstlerde Yeralmak İstiyoruz"
 
Çakır, iyi bir takım oluşturulduğunu ve herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini söyleyerek, “Bu sene arkadaşlarımız biraz daha geçen yılların vermiş olduğu tecrübelere dayanarak, bir transfer politikası belirlediler. Şehir olarak mutlaka üstlerde yer almak istiyoruz. Malatya bunu her haliyle hak ediyor. Malatya bölgede en önemli illerden bir tanesi. Bugüne kadar hep mütevazi bir bütçe hazırlanıyordu. Hep disiplinli bir bütçeyle bugüne kadar gelindi. Bu senede aynı devam ediyor. Ama arkadaşlarımız biraz daha seçici davrandılar. Transfer çalışmalarında kılı kırk yardılar. Uzun bir uğraş neticesinde de iyi bir takım oluşturuldu. Bu yıl geçen seneye göre biraz daha üzerine koyacağız. İşin doğrusu biraz daha kaynak bulmamız gerekiyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız