SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üstümüze Düşeni Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:38:14
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube yönetimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. 

Ziyarette konuşan büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Seçimde hemşerilerimiz bizlere büyük bir teveccüh gösterdiler. Bu bizi asla şımartmayacak. Bilakis bizim yükümüzü daha da artırdı. Bizler Malatya kamuoyuna şükranlarımızı çalışmalarımızla yapacağız. Yeni bir idari yapılanmaya gidiyoruz. Bu yapılanmayı sağlıklı bir şekilde yapmamız gerekiyor ki, daha sağlıklı ve kaliteli hizmetleri merkez başta olmak üzere her noktaya kadar bunları yaygınlaştıralım. Şu anda da biz hem yapılanma hem de atamalarla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz” diyerek, daha sonra özetle şunları söyledi:

“Tabi büyükşehir yerel kalkınma için önemli bir fırsat. Özellikle hükümetimiz yerel kalkınmayı daha yoğun bir şekilde yapması için bu düzenleme yapıldı. Bazı yatırımların artık belediyelerde büyükşehirlere bağlanması gerekiyor. Şu anki yasa çerçevesinde şehrimizi daha sağlıklı planlama imkanı, kaynakları sağlıklı bir şekilde kullanma imkanı ortaya çıkıyor. Biz de büyükşehir yasasının verdiği fırsatlarla daha çok hizmeti, kalıcı hızlı işler yapacağız. Belediyecilik bir ekip çalışması, her alanda başarılı olmak gerekiyor. Fiziki yapılanmalardan, çevre yatırımlarına kadar hepsi çok çok önemli. Şehrin ses gürültü kirliliği, temiz havayı korumak o kadar önemli. Belediyecilik artık çok boyutlu düşünmeyi gerektiriyor. Malatya’mız büyükşehirle birlikte bu kalkınmasını daha da hızlandıracak. Sivil toplum kuruluşlarımızın kanaat önderlerimizin görüş ve önerileri bizler için çok önemli. MÜSİAD'ı da bugüne kadar önemsedik. Ülkemizde de Malatya’mızda da iyi bir kadroyla iyi bir temsiliyeti var. Sizlere teşekkür ediyorum. “

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, “Yönetim kurulumuzla beraber seçimlerden sonra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına halkımız tekrar Ahmet başkanımızı layık gördüler, ruhsat verdiler. Ben verilen bu ruhsatın, görevin, ilk önce şahsına, ailesine, Malatya’mıza ve bütün Türkiye’ye hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Daha önce de 5 yıl Malatya Belediyesi’ni yöneten biri olarak, Malatya’yı çok iyi tanıdığınızı, projeler gerçekleştirdiğinizi hep beraber görüyoruz. Gerçekten Malatya’mızın girişiyle, mahallelerdeki düzenlemelerle son 5 yılda ciddi manada dışarıda gelenlerin beğenisini kazanmaktadır. Bu tecrübelerinizle birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu imkanlarla birlikte Malatya’yı Türkiye’nin 2023 hedeflerine hazırlayacağınıza inanıyoruz. Bu konuda biz MÜSİAD olarak Malatya’nın ortak paydasında beraber çalışacağımızı, üstümüze düşen bütün görevleri yapacağımıza hazır olduğumuzu ifade etmek isteriz. Görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Malatya’ya hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız