SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üstümüze Düşeni Yaparız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:01:33
A- A+ PAYLAŞ

Mimarlar ve İnşaat Mühendisleri Odaları, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 

Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Ahmet Şahin ziyarette yaptığı konuşmada, "Sayın Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi yönetim kurulumuz olarak sunmaya geldik. Kendileri belediyecilik anlamında tecrübe kazanmış ve çok büyük başarılara imza atmıştır. Şehrimizin gelişmesinde bizlerin üstüne ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.

İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Bedri Özten de, "Yerel seçimler öncesi Başkanımız odamızı ziyaret etmişti. Bizler o ziyaretten dolayı gururlanmıştık.Yaptığı hizmetler her zaman takdir toplamıştır. Bundan sonraki süreçte de odamız olarak her zaman mesleğimiz adına üzerimize düşen ne olursa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz" şeklinde konuştu.

Gürkan da," Mimarlar odası ve İnşaat Mühendisleri bizlerin olmazsa olmazıdır. Fikirleri bizlerin her zaman yol haritası olmuştur. Geçmiş son 10 yılda odalarımızdan belediye olarak hem destek aldık hem de güzel bir çalışma ortamı bulduk. Bundan sonraki süreçte de kendileriyle şehrimizin daha çağdaş modern bir yapı haline getirmek için birlikte el birliğiyle çalışmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız