SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üstün Olan Taraftık..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Malatyaspor sahasında Antalya takımı Tekirova Belediyespor ile 0-0 berabere kalırken, Sarı-kırmızılı takımın teknik sorumlusu Ercüment Kurt, futbolcuların iyi niyetleriyle mücadele ettiklerini söyledi.

Kurt, müsabaka sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çok iyi mücadele ettik. Maalesef galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Rakibimizin de pozisyonları var ama oyunda üstün olan taraf bizdik. Ancak skora ulaşamadık. Takım elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor" dedi.

Takım kaptanı Mustafa Aslan ise, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, "İyi bir mücadele oldu. Rakip takımında pozisyonları var. Bizimde net pozisyonlarımız var. 3 tane boş kale pozisyonumuz var. Ancak yararlanamadık. Takımımız genç ve deneyimsiz. Yeni maç oynayan ve maç tecrübesi kazanan arkadaşlarımız var. Tabi bu bir bahane değil. Sonuç olarak berabere kaldık. Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz sahada en iyi mücadelemizi verdik ve berabere kaldık" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız