SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üstün Özdemir Vefat Etti

0
Güncellendi - 2018-01-18 16:51:46
Üstün Özdemir Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen oyun ve konserlerin düzeninden sorumlu, Malatya kültürünün tanınmış simalarından  Hasan Üstün Özdemir vefat etti.

Evli ve 2 kız çocuk babası 58 yaşındaki Özdemir, 1 yıl kadar önce mesane kanserine yakalanmıştı. Hastalığın başlangıcında gördüğü tedavi sonrası iyileşen Özdemir’in rahatsızlığı tekrar nüksederken, 17 Ocak 2018 günü evinde fenalaşıp hayatını kaybetti.

Özdemir, 18 Ocak Perşembe günü öğlen namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verilecek. Taziye yerinin Paşaköşkü Şehit Kemal Özalper İlkokulu karşısındaki Şok Marketin arkasında bulunan sokak olduğu belirtildi.

Çalışma hayatına Adalet Bakanlığı bünyesinde memur olarak başlayan Özdemir, 1989 yılında Kültür Bakanlığına geçiş yapmıştı. Sabancı Kültür Merkezi açıldıktan sonra burada görev yapmaya başlayan Özdemir, salonlar ve sahnede düzenlenen oyun, konser, sergi ve diğer etkinliklerin merkez içerisindeki düzenini yönetiyordu. Görevi süresince Sabancı Kültür Merkezinde düzenlenen sanatsal faaliyetlerin ve tiyatro oyunlarının seyirci çekmesi için çaba harcayan, çevresiyle kurduğu iyi ilişkilerle sevilip sayılan birisi olan Özdemir’in erken denebilecek bir yaşta vefatı ailesi ve çevresinde üzüntü yarattı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • vahap baykara (6 yıl önce)
    okumanın kitabın insan gelişiminin yanındaki koca bir çınardı gölgesini hala hiissettiğimiz büyüğümüzün yeri zor dolar ALLAH rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Allah rahmet etsin, Mekanı cennet olsun,Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun,Acınızı paylaşıyorum,Ruhu şaad olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nazmi Değirmenci (6 yıl önce)
    Allah Rahmetiyle yargılasın iyi bir dost, dürüst bir arkadaş , güvenilir güzel bir insandı. sevgili Üstün, Allah makamını cennet eylesin .yakınlarına sabrı cemil diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nazmi Değirmenci (6 yıl önce)
    Allah Rahmetiyle yargılasın , iyi bir dost, düzgün bir kişilik , samimi bir insan,güvenilir bir arkadaştı mekann cennet olsun sevgili kardeşim Üstün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin iyi bir cim bom'luydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (6 yıl önce)
    Çok iyi bir insandı. Herkesle yakından ilgilenirdi kırk yıllık dost gibi. Ölümünü duyunca çok üzüldüm. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ihsan keçeli (6 yıl önce)
    İyi bir arkadaş idi; Ailesinin ve arkadaşlarımın başı sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla