SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üstündağ Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müzesi Müdür Yardımcılarından olan, ayrıca Futbol Federasyonu temsilciliği de yapan ve geçtiğimiz Cumartesi günü görevlendirildiği maç için özel otosuyla Giresun’a giderken Ordu yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Enver Üstündağ’ın cenazesi Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

49 yaşındaki Üstündağ’ın cenazesi Şehir Mezarlığı Camii’nde öğle namazını müteakip Müftü Mehmet Sönmezoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenaze töreninde Üstündağ’ın babası Abdullah Üstündağ’ın güçlükle ayakta durabildiği gözlenirken, Vali Halil İbrahim Daşöz, Üstündağ’ın kardeşi olan Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Akif Üstündağ’a başsağlığı dileklerini iletti.

Cenaze törenine; Üstündağ ailesi fertleri ve yakınları ile Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, eski milletvekili Talat Zengin, Aslantepe Höyüğü İtalyan Kazı Heyeti Başkanı Prof.Dr. Marcella Frangipane, TFF Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu 8. Bölge Sorumlusu Musa Soykarcı, Spor Taban Birliklerinin başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Enver Üstündağ, federasyon tarafından temsilci olarak görevlendirildiği Pazar günkü Giresunspor- Kasımpaşa maçı için, yönetimindeki özel otomobille Giresun’a giderken Ordu’nun Ünye ilçesi Tekkiraz mevkiinde otomobilinin uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamını yitirmişti. Kazada Üstündağ’ın eşi Hatice Üstündağ ile 13 yaşındaki oğlu Abdullah Üstündağ da yaralanmışlardı.

Öte yandan, Şehir Mezarlığı’nda öğle namazını müteakip Enver Üstündağ’ın yanı sıra Emine Albayrak, Elif Karakaş, Kemal Ateş ve Fahrettin Kasapoğlu adlı vatandaşların da cenazeleri kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız