SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üstünü Kapatın..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da geçtiğimiz hafta Cuma günü, Uçbağlar Mahallesi'nde açıkta akan Derme Kanalı'na düşerek hayatını kaybeden 6 yaşındaki Sedef Kömürgöz'ün ailesi önlem alınmadığı için tepki gösterdi.

Kızını talihsiz bir olayda kaybeden baba Levent Kömürgöz, “Babalar Günü bana haram oldu. Benim evladım gitti. Ciğerim yandı. Bu kanalın üzeri kapatılmazsa çok can gidecek. Benim ciğerin yandı, başkasının canı yanmasın. Benim çocuğum 6 yaşındaydı. Mahallenin bir sürü çocuğu var, başka canlar gitmesin. Ben bile bu suyun üzerinde ne kadar sürüklendim. Çocukların düştüğünü düşünün. Buraya yarın başkasının çocuğu düşerse ne olacak. Buranın üstü bir an öcce kapatılsın” dedi.

Sedef’in olay sırasında yanında bulunan 12 yaşındaki ablası Seda Kömürgöz ise, “Ben kardeşimi kaybettim bu kanalda. Buranın üzerini neden kapatmıyorlar? Biz buranın kapanmasını istiyoruz. Başkalarıda ölmesin” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız