SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mustafa'm Ne Olur Uyan!."

0
Güncellendi - 2016-11-08 01:56:10
A- A+ PAYLAŞ

Adana'da terör örgütü PKK yandaşlarının yaptığı eylemde güvenlik güçlerine açılan ateş sonucu şehit düşen 1,5 yıllık Polis Memuru Mustafa Yeli (22) memleketi Malatya’da toprağa verildi. Şehidin annesi Fındık Yeli’nin “Mustafa’m ne olur uyan” ağıdı yürekleri dağladı.

Çukurova Caddesi'nde PKK yandaşlarınca düzenlenen izinsiz gösteride, göstericilerin açtığı ateş sonucu şehit düşen Yeli’nin cenazesi, Adana Valiliği bahçesinde düzenlenen törenin ardından helallik alınmak üzere son kez Malatya’nın Yakınca Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi.

mustafayelli Şehidin babası Nurettin Yeli gözyaşı dökerken, anne Fındık Yeli, “Mustafa’m uyan. Mustafa’m seni eller mi getirdi? Mustafa’m ne olur uyan. Mustafa annen ölsün. Mustafa bu acıyı bana nasıl tattırdın?” diyerek ağıt yaktı. Şehit Yeli’nin kardeşleri gözyaşlarına boğulurken, yakınları fenalık geçirdi.

Şehit Mustafa Yeli’nin cenazesi, Şehir Mezarlığı’nda ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehitlikte toprağa verildi.

Şehit Yeli’nin Adana Bölgesi Aday Hakemi olduğu öğrenilirken, TFF de başsağlığı mesajı yayınladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

polisşehit1

polisşehit2

şehittt

polisşehit3

polisşehit4

polisşehit5

polisşehit6

şehit3

şehit1

şehit2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı44 (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (7 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekani cennet olsun cenabı hak ailesine sabır kar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan Gök (7 yıl önce)
    Bu hainler döktükleri kanda boğulacaklar bir gün. Allah'ın adaleti er geç tecelli eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet muhammed (7 yıl önce)
    Rabbim şehidimizin makamını âlâ eylesin.Anne ve babasına sabırlar ihsan eylesin.Bizleride şefaatlarına nail kılsın inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla