SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uyan Sunam Uyan"ı Çektiler..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Fahri'nin türküsünün klip çekimi tamamlandı ve destek veren Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi'yle sanatçı Şükriye Tutkun ve çekim ekibi yemekte biraraya geldiler.

Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun, son albümündeki Malatya yöresine ait "Uyan Sunam Uyan" adlı türkünün klibinin çekimini tamamladı. Sanatçı, "Bu klip çok konuşulacak" dedi.

Malatya'nın değişik yerlerinde ve Karakaş Konağı'nda çekimleri tamamlanan "Uyan Sunam Uyan"ın klip çekiminin tamamlanması nedeniyle yemekli bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan sanatçı Şükriye Tutkun, "Bu klibi İstanbul'da çekebilirdik. Son albümde en çok ilgiyi bu parça aldı. Bu nedenle klibi, türkünün gerçek yeri olan Malatya insanıyla paylaşmayı arzu ettik. İyi bir çalışma yaptık. Bu klip çok konuşulacak" dedi.

Çekimlerde kendilerine desteklerini esirgemeyen Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi'ye teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Tutkun, "Bize her türlü desteği veren Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi başta olmak üzere Malatyaspor camiasına, Malatya Valiliği'ne, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne teşekkürü bir borç biliyorum" diye konuştu.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi de, "Malatyalı bestekar ve ses sanatçısı Fahri Kayahan'ın, 'Uyan Sunam Uyan' isimli parçasına klip çekileceğini duyunca, masrafları karşılamayı ve çekimler için Malatya'nın tercih edilmesini önerdik, kabul edildi. Böylece Malatya ve ünlü bestekarımız Fahri Kayahan'ın tanıtımına katkıda bulunmak istedik" şeklinde konuştu. Tanrıverdi, daha sonra 'Uyan Sunam Uyan'ı seslendiren sanatçı Tutkun'a eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız