SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyanık Berber Dükkanını Erdoğan'a Açtırdı

0
Güncellendi - 2017-08-12 03:10:50
Uyanık Berber Dükkanını Erdoğan'a Açtırdı
A- A+ PAYLAŞ

Toplu açılış törenine katılmak üzere Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programında olmamasına rağmen dükkanının açılışını yaptıran Şener Eroğlu isimli berberin hayalleri gerçek oldu. Malatyalı berber şimdi ise çok sevdiği Erdoğan'ı tıraş etmek istiyor.

Dükkanının açılışını yapacağı gün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın nikah sarayından çıktığını gören berber Şener Eroğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken aracılığıyla talebini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletti. Talebi olumlu karşılayan Erdoğan, iş yerinin açılış kurdelesini kesti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayranı olduğunu belirten Eroğlu, açılış gününü şöyle anlattı:

"Cumhurbaşkanımız, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın oğlu Emre Çakır’ın düğün törenine katıldı ve burada nikah şahidi oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan nikah sarayından çıktığını gördüm ve TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e sesimi duyurması için ricacı oldum. Cumhurbaşkanımızı Kuaför dükkanımın açılışını yapmak üzere davet etmesi üzerine, iş yerime gelerek açılışı gerçekleştirdi. Sayın Cumhurbaşkanımız elif gibi dik mütevazi kişiliğini bizlere göstererek, halkın gerçekten yanında olduğunu bir kez daha bizlere ispatladı. Düşüne biliyor musunuz bir cumhurbaşkanı makam mevki demeden basit bir kuaför dükkanın açılışını yapıyor. Bu bizler için büyük bir onurdur” dedi.

“Rüyam gerçek oldu”

Erdoğan'ı sürekli rüyalarında gördüğünü belirten Eroğlu, kendisini çok yakından görebilmenin ve hatta iş yerinin açılışını yaptırabilmenin sevincini yaşadığını da sözlerine ekledi. Şimdi ise bir kere de olsa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tıraş etmek istediğini anlatan Eroğlu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz. İş yerimizi açtıktan sonra müşterilerimiz geliyor ve dua ediyorlar, ‘Allah hayırlı etsin’ diyorlar. İş yerimizin açılışını yaptığı için cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Ben rüyamda Sayın Cumhurbaşkanımızı görüyordum, onunla sohbet ediyordum. Şimdi ise rüyam gerçek oldu. Çok mutluyum emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a buradan seslenmek istiyorum, eğer izin verirlerse Ankara’ya gidip değerli Cumhurbaşkanımızın saçlarını kesmek istiyorum. Bu talebimi ulaşırsa çok sevinirim. Ben cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Türkiye ve dünya da herkesin duasını alan bir kişiliktir. Halkından duasını alan bir kişidir" diye konuştu.

Eroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 Ağustos Cumartesi günü açılış kurdelesini keserken çektiği fotoğrafı da iş yerinin duvarlarındaki Arapça "elif" harflerinin yanına asacağını belirtti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • SEDAT (6 yıl önce)
    ŞENER EROĞLU KUAFÖR SALONUNUN İKİ ŞUBESİ VAR. BİRİSİ MALATYAPARK'TA DİĞERİ İSE FAHRİ KAYAHAN NİKAH SARAYINDA
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)
    KARDEŞ DÜKKAN NEREDE ? ? ?
    0
    0
    Yanıtla