SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyaran Yok Ama.. Dikkat!..

A- A+ PAYLAŞ

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın geçit töreni provasının 24 Ağustos Perşembe günü yapılacağı öğrenilirken, bu nedenle İnönü ve Atatürk Caddelerinin bir süre trafiğe kapatılması bekleniyor. Prova sırasında caddelerin trafiğe kapatılması her yıl yapılan bir uygulama olmasına karşın, resmi makamlardan vatandaşı uyaran herhangi bir açıklama gelmedi.

Geçmiş yıllar uygulamalarına göre, 10.00'da başlayacak provalar öncesi söz konusu ana caddeler 08.30'dan itibaren en erken 11.00'e kadar trafiğe kapatılıyor.

Malatya Trafik Şubesi ile Belediyenin Kent Trafik Müdürlüğü'nden, prova nedeniyle iki ana caddenin bir süre trafiğe kapatılacağı yolunda herhangi bir açıklama gelmezken, geçen yıllar uygulaması doğrultusunda vatandaşların bu yolların "muhtemelen yine trafiğe kapatılacağını" gözönünde olarak, alternatif ulaşım yollarını tercih etmeleri gerektiği ifade ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız