SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyarı Koymadılar 5 Kaza Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:44:46
Uyarı Koymadılar 5 Kaza Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da aynı noktada son 1 hafta içerisinde, orta refüj işaretinin olmaması nedeniyle 5 trafik kazası meydana geldi. 

Alınan bilgiye göre, çevreyolu üzeri MAŞTİ yanında batı istikametine seyir halindeki araçlar özellikle gece refüjde işaretleme olmaması nedeniyle kazalara karışıyor. Son kaza gece meydana geldi. M.B. idaresindeki 21 DP 798 plakalı otomobil ile M.Y. yönetimindeki 34 FK 6009 plakalı otomobil, seyir halinde iken yan yol ile ana yolu birbirinden ayıran refüjde işaret olmaması nedeniyle çarpıştı. Kazada araçlarda maddi hasar oluşurken, şans eseri kimse yaralanmadı. Aynı noktada son 1 hafta içerisinde toplamda 5 trafik kazasının meydana geldiği belirtildi.

ÇEVREYOLUNUN KAZA İSTATİSTİKLERİ

Malatya çevreyolunda Hava Lojmanları kavşağı ile MAKRO kavşağı arasında son 8 ay içerisinde 21'i yaralanmalı ve 23'ü de maddi hasarlı olmak üzere toplam 44 kaza meydana geldi. Buna göre, Hava Lojmanları kavşağında 6 yaralanmalı, 7 maddi hasarlı olmak üzere 13 kaza, Hava Lojmanları kavşağı ile MAŞTİ kavşağı arasında 2 yaralanmalı, 7 maddi hasarlı olmak üzere toplam 9 kaza, MAŞTİ kavşağında 6 yaralanmalı, 4 maddi hasarlı olmak üzere toplam 10 kaza, MAŞTİ kavşağı ile Ankara istikameti Opet petrol arasında 3 yaralanmalı, 2 maddi hasarlı olmak üzere toplam 5 kaza ve MAKRO kavşağında Elazığ yönünde 4 yaralanmalı, 3 maddi hasarlı olmak üzere toplam 7 kaza meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız