SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyarıcı Hap ve Sigara Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda Extacy adlı uyarıcı hap ile çok miktarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

UYARICI HAP..

Uyarıcı hap ele geçen operasyonla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği görevlilerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretine yönelik olan yapılan çalışmalar neticesinde;

27.07.2011 günü H.D., E.K., ve L.Ç. isimli şahıslardan 196 adet Uyarıcı Nitelikli Extacy Hap ele geçirilmiştir. Şahıslar yakalanarak göz altına alınmıştır.

Şüpheli şahıslar “SATMAK MAKSADIYLA UYARICI NİTELİKTE EXTACY HAP BULUNDURMAK” suçundan hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 27.07.2011 günü adli makamlara sevk edilecektir."

GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA..

Polisin 3 ayrı operasyonunda da çok miktarda gümrük kaçağı sigaranın ele geçirildiği belirtilirken, bu operasyonlarla ilgili de şu bilgi verildi:

"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde gümrük kaçağı sigara satıcı ve tedarikçilerine yönelik yapılan çalışmalarda;

- H. T. isimli şahsın yanında bulunan çuval içerisinde 1000 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiş, konu ile ilgili olarak şüpheli H.T. hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Sigara) suçundan işlem yapılmıştır.

- M.S.D., S.D., İ.Y., ve A.D. isimli şahısların bulunduğu araç içerisinde yapılan aramada 28830 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili olarak M.S.D., S.D., İ.Y., ve A.D. isimli şahıslar hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Sigara) suçundan işlem yapılmıştır.

E. O ve K.D. isimli şahıslara ait olduğu tespit edilen çuvallar ve valizler içerisinde yapılan aramada 3910 Paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız