SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uydudan İzlenebilecek

A- A+ PAYLAŞ

6-10 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kayısı Festivali dolayısıyla gerçekleştirilecek konserler, uydudan naklen yayınlanacak. Konserleri izlemek isteyenler için uydu ayarları da açıklandı.

Naklen yayını üstlenen İhlas Haber Ajansı'ndan konuya ilişkin şu bilgi verildi:

"Malatya'da 6-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 19. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı, Uluslararası Kayısı Festivalinde, 6 Temmuz'da Kıraç, 7 Temmuz'da Zara, 8 Temmuz'da Uğur Işılak, 9 Temmuz'da Şevval Sam ve 10 Temmuz'da ise Sıla konser verecek. Programda mahalli sanatçılar da konser verecek.

Konser görüntüleri İHA tarafından tüm televizyonlara logosuz, şifresiz, ücretsiz ve canlı olarak aşağıdaki frekanslardan yayınlanacaktır.

CANLI YAYIN PROGRAMI

 6 Temmuz Çarşamba KIRAÇ

7 Temmuz Perşembe ZARA

8 Temmuz Cuma UĞUR IŞILAK

9 Temmuz Cumartesi ŞEVVAL SAM

10 Temmuz Pazar SILA

Saat: 21.00 – 24.00 TSİ

 

UYDU BİLGİLERİ

EUTELSAT W2A, 10 DERECE DOĞU

TXP: B1

D/L: 10964.500 MHz

POL: Horizontal

S.ORANI: 3125 ksym/s

FEC: 3/4"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız