SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uydudan İzleyecekler

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi, ilçe ve köylerdeki araçlarını uydudan izleme için ihale yaptı.

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi'nin araçlarına çip takacaklarını ifade ederek, çip sayesinde ilçe ve köylerdeki araçların uydudan izleneceğini ifade etti. Araçlara takacakları çip ile araçların nerede ne yapıklarını izleyeceklerini söyleyen Sami Er, ayrıca kiraladıkları iş makinelerini de böylece izleme imkanları doğacağını vurguladı.

"Özellikle çoğu zaman iş makinesi kiralıyoruz. Bu iş makinesinin bizim işimizin dışında ya da iş programı dışındaki özel bir işte çalıştırılmamasını da bu sistemle takip edeceğiz" diyen Er, "Uydudan bütün araçların hareketini göreceğiz. İş makinesi başka yere gittiğinde sorgulayacağız. Böylece hem yakıt tüketimimiz azalacak hem de iş disiplinimiz olacak. Bunu kendi makinelerimize de kiralık araçlara da takacağız' 'şeklinde konuştu.

Er, çip sisteminin ihalesini de yaptıklarını ve önümüzdeki günlerde uygulamaya geçeceklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız