SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uydudan Yayın

A- A+ PAYLAŞ

15. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali konser programları her akşam uydudan naklen yayınlanacak. Bu arada Pazar günü de Almanya'daki Malatyalı işadamlarının katılacağı ve Malatya'da yapılacak bir naklen yayın programının TGRT Avrupa Televizyonu tarafından gerçekleştirileceği bildirildi.

KONSERLER NAKLEN YAYINDA..
15. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali dolayısıyla, 11-15 Temmuz tarihlerinde, Mişmiş Park'taki Fahri Kayahan Sahnesi'nde yapılacak olan konserlerin, İhlas Haber Ajansı tarafından, uydu aracılığıyla aşağıdaki frekanslardan yayınlanacağı belirtildi:

Satellite :W1, 10 Degree East
Transponder :B 4, Digital KU Band
Down link :11053.750 MHz - Vertical
Symbol rate :3125
FEC :3/4

ALMANYA'DAKİ MALATYALI İŞADAMLARININ MALATYA PROGRAMI..
Öte yandan, Almanya'daki Malatyalı işadamlarının fuar ve kayısı festivali için 13 Temmuz'da Malatya'ya gelecekleri, 15 Temmuz Pazar günü de Gündüzbey Pınarbaşı'ndan TGRT Avrupa Televizyonu tarafından gerçekleştirilecek canlı yayına katılacakları bildirildi.

Avrupa Malatyalılar Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanı Murat Alabaş, Zeki Şahin tarafından hazırlanıp sunulan "Politika Masası" adlı programda, politikadan uzak Avrupa'daki Malatyalı işadamlarının Malatya ve kayısıyı anlatacaklarını, programın TV Malatya'nın yanı sıra uydu aracılığıyla TGRT Avrupa Televizyonu'ndan da izlenebileceğini bildirdi. Alabaş, programda ayrıca Malatya Valisi, bazı belediye başkanlarının da yeralacağını, Avrupa'daki işadamlarının işçilikten işadamlığına geçişlerini, başarılarını anlatacaklarını, yöresel yemeklerin tanıtımının da yapılacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız