SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üyeleri Üst Göreve Hazırlıyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:32:25
'Üyeleri Üst Göreve Hazırlıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Kerem Yıldırım, "Eğitim-Bir-Sen, ücret sendikacılığı ile birlikte Hizmet ve Akademik sendikacılığın da en güzel örneklerini gerçekleştirmektedir” dedi.

Yıldırım, Anadolu Kız Meslek Lisesi’nde devam eden ve 12 Eylül’de sona erecek olan Görevde Yükselme Sınavına Hazırlık Sınavı’na hazırlık kursu hakkında bilgi verdi. Yıldırım, “Eğitim-Bir-Sen olarak, bir ilke daha imza atıyor ve üyelerimizin kariyer yolculuğunda yanında olmak, katkı vermek amacıyla Genel Merkezimizce hazırlanan Memur ve Hizmetlilerde Görevde Yükselme Sınavına Hazırlık kitabını üyelerimize ulaştırdıktan sonra, sınava hazırlık kurslarını başlatmış bulunuyoruz. 2 Ağustos 2014 tarihi itibarı ile başlayan kursumuz 12 Eylül Cuma günü sona erecektir. Malatya'mızda 200'ü aşkın hazırlık kitabını üyelerimize takdim ettik. Atatürk Anadolu Kız Lisesinde açmış olduğumuz 3 salonda da kurslar devam etmektedir. 200'e yakın üyemizin başvuru yaptığı kursumuz Perşembe ve Cuma günleri 16:30- '9:30, Cumartesi Pazar günleri 09.30-15.00 Saatleri arasında yapılmaktadır. Bu kursu açmaktaki amacımız memur ve hizmetli üyelerimizi bir üst göreve hazırlamaktır. Daha önce Şube Müdürlüğü sınavlarına hazırlık amacıyla gerçekleştirdiği 'kitap, ücretsiz kurs ve deneme sınavı çalışmalarıyla üyelerine hizmet sendikacılığı farkını yaşatan Eğitim-Bir-Sen, üyelerinin sınavlarda gösterdiği başarıda hizmetlerinin karşılığını almıştı” ifadelerini kullandı.

Kerem Yıldırım, “Üyelerine kariyer yarışında hizmet sendikacılığı farkını bir kez daha yaşatmak için yeni adımlar atan Eğitim-Bir-Sen, Memur ve Hizmetlilerde Görevde Yükselme Sınavına Hazırlık için, Oluşturulan dersliklerde yüz yüze eğitim devam etmektedir. Yine, Sendikamız tarafından THK Üniversitesiyle işbirliği yapılarak Malatya'mızda Yönetim Organizasyon alanında Yüksek Lisans Eğitimi tamamlanmış olup, üyelerimiz diplomalarını almaya hak kazanmışlardır. Yüksek Lisans Diplomaları en kısa sürede kendilerine teslim edilecektir. Gördüğünüz gibi Eğitim-Bir-Sen, Ücret sendikacılığı ile birlikte Hizmet ve Akademik sendikacılığın da en güzel örneklerini gerçekleştirmektedir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız