SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uygulamalı Eğitim

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:37:11
Uygulamalı Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim’de 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesinden sonra okullardaki öğrenciler de bu sisteme uyarlandı. 

Malatya’da Özel İbrahim Yücel İlkokulu’nda, 66 aylık öğrenciler yeni eğitim sistemi gereği, pratik olarak da eğitim verilerek, öğrencilerin zihinlerinde kalması sağlanıyor. Sınıf Öğretmeni Nurgül Pepele, 66 aylık öğrenciler yeni eğitim sistemi gereği, pratik olarak da eğitim verdiklerini ifade edip, “Okulun bahçesinde bu çocuklara heyelan, su baskını ve erozyon kontrolü nasıl olduğunu gösteriyoruz. Önce çukur kazıp, su doldurduk. Sonra bu su çukuruna ağaçsız bölgeden nasıl toprakların kaydığını gösteriyoruz” dedi.

Pepele, minik öğrencilere pratik, göstererek anlatmaları halinde dahi iyi anladıklarını vurguladı. Özel İbrahim Yücel İlkokulu Müdür Yardımcısı Hasan Güller ise, 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle ilköğretim okulunu ilkokul ve ortaokula dönüştürdüklerini belirtip, yeni eğitim sistemine göre en iyi eğitimi vermeye çalıştıklarını vurguladı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız