SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:54:27
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” devam ediyor. 

11 Ağustos’ta başlayan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında sertifika almaya hak kazanan girişimcilere sertifikaları, 6. Uluslararası Kervansaray Buluşması kapsamında “Melita’dan Battalgazi’ye Tarih-Arkeoloji-Kültür-Sanat Günleri” etkinliğinde verilecek.

Konu ile ilgili olarak Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” devam ediyor. 11 Ağustos’ta başlayan ve gruplar halinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin 5’incisi 26 Eylül 2014 Cuma günü sona erecek. “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ni tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan girişimciler, 30 bin TL hibe, 70 bin TL faizsiz kredi olmak üzere toplamda 100 bin TL destekten yararlanabileceklerdir” ifadelerine yer verildi. 

Açıklamanın son bölümünde ise, Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortak düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ne il dışından da girişimcilerin gelerek katıldığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız