SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

0
Güncellendi - 2016-01-12 18:41:07
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi  KOSGEB ile birlikte Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursları düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi Beydağı toplantı salonunda 11 Ocak Pazartesi günü başlayan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine 30’ar kişilik dört grupta toplam 120 kursiyer katılıyor. Eğitim programı çerçevesinde uzman eğitimciler tarafından; girişimcilerin iş kurarken dikkat etmeleri gereken hususlar, üretim, pazarlama, yönetim, finans vb. konularda ayrıntılı bilgiler veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitim masraflarının karşılandığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 22 Ocak tarihine kadar devam edecek. .

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan girişimciler, eğitim programı sonrasında alacakları sertifikalar ile KOSGEB’e başvurmaları halinde 50 bin TL hibe, 100 bin TL faizsiz kredi desteğinden faydalanabilecekler.

Gerçekleştirilen eğitim programlarıyla kursiyerler kendi işlerini kurma ve hayallerindeki işi yapma imkânlarının yanı sıra, edindikleri bilgileri kuracakları ticari işletmelerde uygulama şansı bulacaklar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız