SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uyum İçinde Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:51:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, “Amacımız, kamu ve özel tüm kesimlerle uyum ve koordine içinde çalışmaktır” dedi. 
 
Düzce Valisi iken Malatya Valiliği’ne atanan ve 31 Ağustos 2012 tarihinde göreve başlayan Vali Şahin, 01.08.2012 tarih ve 2012/3511 sayılı Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile atanmış olduğunu belirterek şöyle dedi: "Malatya Valiliği görevime 31 Ağustos 2012 tarihi itibariyle başlamış bulunuyorum. Bölgenin cazibe merkezi konumunda bulunan Malatya, tarihi ve kültürel birikimi, dinamik ekonomik yapısı ve yetiştirmiş olduğu insanları ile ülkemizin önemli şehirlerindendir. Böylesine önemli bir kente hizmet ederken, üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak, belirli bir alandaki gelişimden ziyade kalkınma temelli bir anlayışla hareket edeceğiz.”
 
Vali Şahin, "Yasalarla tanımlanmış görevleri yerine getirirken temel amacın hukukun üstünlüğü, şeffaflık, hesap verme sorumluluğu, milli ve manevi değerlerimize bağlılık, toplumsal yapının güçlendirilmesi, çağın gereklerine uyum sağlama, etkin sivil toplum ve katılım ilkelerine bağlı olarak toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir yönetim anlayışıyla hareket etmek ve devlet hizmetlerinin yürütülmesinde vatandaşımızın huzur, refah ve mutluluğunu sağlamaya odaklanmış bir şekilde kamu-özel tüm kesimlerle uyum ve koordine içinde çalışmak” olduğunu söyledi.
 
Ekonomik gelişimin toplumsal kalkınmanın sadece bir bölümünü oluşturduğunu anlatan Şahin, açıklamasını şöyle tamamladı: "Bu gerçeğinden hareketle, halkımızın sosyal, kültürel ve sanatsal içerikli ihtiyaçları da ihmal edilmeden çalışmalarımız sürdürülecektir. Hep birlikte daha güzel bir Malatya'ya ulaşmak dileğiyle tüm Malatyalı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 
Ziyaretler
 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) heyeti, Malatya'ya atanan Vali Vasip Şahin'i ziyaret etti.
 
Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sami Payza, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Vali Şahin'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Erkoç, Vali Şahin'e yeni görevinde başarılar dileyerek, Malatya ekonomisi hakkında kısa bilgiler verdi. Malatya'da görev yapacağı süre içerisinde tüm kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışacaklarına dikkat çeken Vali Şahin ise, Malatya sanayisinin daha ileri gitmesi noktasında birlikte çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 
Ayrıca, Adli Yargı savcı ve yargıçları ile İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Valiyi ziyaret ederek "Hoşgeldiniz" dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız