SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Uyum Sağlarlarsa İyi Olur'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor'da Teknik Direktör Nihat Balan, takıma yeni katılan futbolcularla birlikte, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Balan, yaptığı açıklamada, "Malatyaspor'dan 4 futbolcuyu takıma katma konusunda çalışmalar var. İyi oyuncular ama önemli olan uyumu sağlamak. Taylan ve Tuncay'ın 3. Ligde kontenjan sıkıntısı olacak. Ama iyi oyuncular ve mutlaka katkıları olur. Bizde de olurlar ve iyi bir uyum sağlarlarsa takım da iyi olur. Zaman dar olduğu için uyum sorunu olabilir ama onlarda bizim çocuklarımız. İnşallah iyi olur. Malatya içindeki bazı dengelerle ilgili gelişmeler var. Bizde ne olacağını bekliyoruz. Oyuncuların
transferinin dışında bizim devam eden bir sürecimiz var. Şuan için Hatayspor maçını düşünüyoruz. Kampta iyi bir görüntümüz vardı. İnşallah gelişmelerden etkilenmeden iyi bir başlangıç yaparız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız