SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uyumlu Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:42:03
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ile Yönetim Kurulu üyeleri, Battalgazi İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz'ı ziyaret etti. 

Ziyarette MHP Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ile Başkan Yardımcılarından Yaşar İnce, Mesut Aslangiray, Serdar Yılmaz, MHP Battalgazi Bayan Teşkilat Başkanı Hasibe Varol ile bazı Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Tek amaçlarının Battalgazi'ye hizmet etmek olduğunu vurgulayan MHP Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Siyasi bir parti olarak ilçemizin büyümesi ve daha iyi noktaya gelmesi için yapılacak tüm projelerde yer almak istiyoruz, tüm kurumlar ile uyumlu çalışacağız. İlçemizin gelişmesi için sürekli yanınızda olacağız" dedi.

Yeni seçilen MHP Malatya Battalgazi İlçe Yönetimine bu güzel ziyaretten ötürü teşekkür eden Battalgazi İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, siyasi partiler ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışarak Battalgazi İlçesinin daha iyi konuma gelmesi için çalışmalar yaptıklarını, bu yolda herkesin desteğini beklediklerini söyledi.

Ziyaret sırasında kayısı ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız