SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uyumlu Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:24:24
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri (Vekil) Arif Emecen, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “Birlik, beraberlik ve uyum her zaman kazandırmıştır. Bizde inşallah başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurumlarımızla bunu gerçekleştireceğiz” dedi. 

Ziyarette konuşan  Arif Emecen; “Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’ın bölgesinde iyi bir oy oranında seçilmiş olması verilen desteğin açık bir göstergesidir. İnşallah önümüzdeki beş yılda yeni bir Yeşilyurt inşa edecektir. Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle gelecekteki 2023 Yeni Türkiye vizyonuna uygun, kalıcı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Yeşilyurt’ta gerçekten güzel hizmetler yapacağını biliyorum. Bu çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi her zaman için yanlarında olacağını belirtmek istiyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, Emecen’in yaptığı ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Polat; “İki farklı belediye olsak dahi, tek bir belediye gibi çalışarak, aynı yöne bakan çalışmalar yapacağız. Büyükşehir ile uyumlu bir çalışma sergileyeceğiz. İmkânlarımızı daha iyi nasıl değerlendirebiliriz, en iyi hizmeti nasıl verebiliriz, onu planlayacağız. Birlik, beraberlik ve uyum her zaman kazandırmıştır. Bizde inşallah başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurumlarımızla bunu gerçekleştireceğiz. Sağlanacak uyum ve birliktelik ile yapılacak proje ve çalışmalarımız daha rahat, daha hızlı hayata geçecektir.  Tek bir belediye gibi inşallah çalışmaları ortaya koyacağız. Seçim çalışmasında da bunları biz halkımıza da böyle taahhüt ettik. Seçimden sonra da bu ekiple birlikte aynı noktaya odaklanarak milletin hizmetinde olacağız. Farklı alanlarda yapacağımız çalışmalarda imarda, teknik konularda, mali yapıda Büyükşehrin bilgi birikimi ve tecrübesi de bizim için her zaman önemli olacaktır. Genel sekreterimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız