SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uyumlu Ortak Çalışmalar Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-09-26 19:45:20
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesinin yeni hizmet binasına taşınmasından dolayı ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ağırladı.

GÜRKAN, “YEŞİLYURT BELEDİYEMİZE YENİ HİZMET BİNALARI HÂYIRLI OLSUN”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ziyaretine ilişkin yaptığı konuşmada“ Öncelikle burada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat ile birlikte kentimizin daha çağdaş ve modern bir şehircilik anlayışına kavuşması için ortaklaşa çalışmalarda yapıyoruz, bu hizmetlerimizi uyumlu bir şekilde sürdürmekteyiz. Yeşilyurt Belediyesinin yeni hizmet binasına taşınmasından dolayı Belediye Başkanımızı ziyaret ettim. Yeni hizmet binaları ihtiyaca göre dizâyn edilmiş, çok güzel, beğendim. Başta başkanımız olmak değerli mesai arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu yeni binalarda memleketimize güzel hizmetler edileceğine inanıyorum” dedi.

POLAT, “BAŞKANIMIZA NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Nazik ziyareti için Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan ile birlikte çalışmak şahsım adına büyük bir onurdur. Başkanımızla uzun yıllara dayanan dostluğumuzu çok güzel bir şekilde sürdürüyoruz. Yeni binamıza taşındıktan sonra ‘hayırlı olsun’ ziyaretini başkanımızın gerçekleştirmesi de ayrı bir güzellik oldu. Bu nazik ve duyarlı ziyaret için başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımızla birlikte Malatya’yı daha da büyütmek, geliştirmek ve her alanda daha iyi noktaya ulaştırmak amacıyla ortak çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, günün anısına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a tablo hediye etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ Karşısındaki yeni hizmet binasını gezen Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan’a bilgiler aktardı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahsen Vahsen (6 yıl önce)
    eski stadyumun yeri avm mi yapılıyor? yeşil alan olmasını bekliyorduk da??
    0
    0
    Yanıtla
  • gazi (6 yıl önce)
    artık çamurlu su istemiyoruz. şu su sorunu çözülsün ama artık malatyada
    0
    0
    Yanıtla