SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uyumun Güzelliğini Yaşıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
 Merkezi İstanbul Bağcılar'da bulunan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) tarafından verilen geleneksel iftar yemeğine yüzlerce Malatyalı katıldı. Merter The Green Park Hotelde bin kişilik salonu hınca hınç dolduran Malatyalılar  iftardan sonra birbirleriyle  bol bol sohbet etme fırsatı buldular.
 
Merter The Green Park Hotelde düzenlenen iftar yemeğinde katılan Malatyalılar, kendilerine tahsis edilen salona sığmadı.  Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği  MASTÖB’ün yeni genel başkanı Bekir Alyüz ve yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan siyasetçiler, kamu görevlileri, sanatçılar, gazeteciler ve yüzlerce organizasyon dolayısıyla teşekkürlerini dile getirdiler.
 
Sunuculuğunu Serkan Lama ve Düşbahçesi Ali’nin üstlendiği İftar yemeğinden  sonra konuşan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Genel Başkanı Bekir Alyüz, Malatyalıların birlik ve beraberliğinden bahsederek, iftar yemeğine katılım fazla olmasından dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. 
 
Genel Başkan Bekir Alyüz iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek MASTÖB’ün geleceğinin çok parlak olduğunu belirterek, “Yeni bir yönetim olmamıza rağmen kısa sürede çok güzel faaliyetler yaptığımıza inanıyorum ve  MASTÖB’ün misyonunu en iyi şekilde yerine getireceğiz”dedi. Alyüz,  Malatya “MASTÖB çatısı altında Alevisiyle, Sünnisiyle bir araya gelmenin ve uyum içinde olmanın güzelliğini yaşamaktayız” diye konuştu. 
 
MASTÖB tarafından düzenlenen iftar yemeğine, AKP  Malatya Milletvekili  Hüseyin Cemal Akın, CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, İstanbul  3.Bölge Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Kazgan,  Pütürge Belediye Başkanı Dr. Nejdet Ayaydın, Emniyet Başmüfettiş  Hasan Adak, İstanbul  Valiliği Özel Kalem Müdürü Nafi İlçin, İstanbul Valiliği Bilgi İşlem Şube  müdürü Ramazan Tozal ve birçok sivil toplum örgütü yöneticilerinin yanısıra  aşağıdaki derneklerin yöneticileri de katıldılar:
 
Malatya Altın Kayısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Malatya Doğanyol Bahram Köyü Derneği
Malatya Doğanyol Koruntay Köyü Sosyal ve Yardımlaşma  Derneği 
Malatya Kale Aluçlu Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği
Malatya Kamıştaş Köyü Dayanışma  Derneği
Malatya Pütürge Akpınar Köyü Sosyal ve Yardımlaşma Derneği
Malatya Pütürge Aktarla Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği
Malatya Pütürge Alihan Köyü ve Mezraları Derneği
Malatya Pütürge Arıtoprak Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Malatya Pütürge Çaygören Köyü Derneği
Malatya Pütürge Çayköyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Malatya Pütürge Kavaklıdere (Rıka) Köyü Sosyal ve Yardımlaşma  Derneği
Malatya Pütürge Nohutlu Kasabası Kosanlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği
Malatya Pütürge Ormaniçi Köyü Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma  Derneği
Malatya Pütürge Örencik Yamaç Köyler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği
Malatya Pütürge Örnek Köyü Derneği
Malatya Pütürge Pazarcık Sanayi Sosyal Dayanışma Derneği
Malatya Pütürge Poskıran Köyü Derneği
Malatya Pütürge Söğütlü Köyü Yardımlaşma Derneği
Malatya Pütürge Tosunlu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Malatya Pütürge Gümüşsuyu  Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Malatya Pütürge Mustolar  Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
 
HABER-FOTO: Ferhat CANBEY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız