SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Dükkanı!

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ yolu Şehirgösteren mevkiindeki bir oto lastik tamir atölyesine baskın yapan jandarma "çeşit çeşit" uyuşturucu ele geçirdi. Bu arada polisin operasyonunda da uyuşturucu ve sahte para bulundu.

UYUŞTURUCU DÜKKANI..
Jandarma'dan verilen bilgiye göre; Elazığ yolu Şehirgösteren mevkiindeki 37 yaşında Ş.Y. adlı şahsa ait oto lastik tamir dükkanında uyuşturucu olduğu öğrenilince, işyerine baskın yapıldı.

İşyerinde yapılan aramada, üst üste konulmuş eski oto lastiklerinin içerisinde, naylon poşetlere konularak gizlenmiş 71 gram Kubar Esrar, 10,9 gram Eroin ve 26,5 gram Kokain bulundu.

Evinde yapılan aramada suç unsuruna rastlanmayan işyeri sahibi gözaltına alındı.

HEKİMHAN'DAN UYUŞTURUCU GELECEK İHBARI..
Öte yandan, polise yapılan ihbarda 25 yaşındaki O.K. adlı şahsın, plakası da verilen otoyla Hekimhan'dan esrar getireceği bildirildi.

Polis söz konusu aracı, Karakavak bölgesinde durdurdu ve araçta yapılan aramada 2 gram plaka esrar ele geçti. O.K.'nin evindeki aramada ise ayrıca 5 gram toz, 20 gram da gonca esrar bulundu. İfadesi alınan şahsın, savcının talimatıyla salıverildiği, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

SAHTE PARA..
Sanayi Polis Merkezi ekipleri, 01 HC 476 plakalı otoyu şüphe üzerine durdurdular ve araçta bulunan 22 yaşındaki S.A., 52 yaşındaki A.A. ve 54 yaşındaki M.G. adlı şahıslar gözaltına alındı. Şahıslarda toplam tutarı 300 YTL olan 6 adet 50'lik sahte banknot bulunduğu bildirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, daha sonra araçta bir kez daha arama yaptı ve bu kez 11 adet sahte 10 YTL'lik banknot bulundu. Piyasaya sahte para sürme suçlamasıyla adliyeye verilen şahıslardan S.A. tutuklanırken, diğerleri serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız