SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Madde ve Silah Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2016-05-25 14:08:13
Uyuşturucu Madde ve Silah Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda,  çok sayıda uyuşturucu madde ve mühimmat ele geçirdi.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"17-23 Mayıs 2016 tarihlerinde meydana gelen kaçakçılık olaylarında; (7.646) kök kenevir bitkisi, (104) gr kubar esrar, (490) paket gümrük kaçağı sigara, asayiş olaylarında; (56) adet büyükbaş hayvan, (5) adet av tüfeği, (1) adet AK-47 Kalaşnikof tüfek, (4) adet AK-47 Kalaşnikof şarjör, (113) adet 7,62 mm fişek, (1) adet 7,65 mm tabanca, (1) adet tabanca şarjörü ve (8) adet 7,65 mm fişek ele geçirilmiştir.

Son bir hafta içerisinde (10.528) kişinin sorgulaması yapılmış, sorgulama neticesinde (77) aranan şahıs yakalanmıştır.

Trafik timleri tarafından yapılan uygulamalarda (3.369) araç kontrol edilerek trafik kurallarına uymayan (172) araç sürücüsüne ceza kesilmiş, (19) araç trafikten men edilmiş ve (33) okul servis aracı kontrolü yapılmıştır. "

Kaynak : İha

MALATYA GENELİNDE ÇALIŞMA YAPAN MALATYA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ, 6 GÜN İÇERİSİNDE ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRDİ. (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız