SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Madde ve Sahte Para Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2016-07-12 16:49:25
Uyuşturucu Madde ve Sahte Para Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlık ekipler tarafındın yürütülen çalışmalarda, kint keneviri, sahte para, esrar ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; "2 bin 521 kök kenevir bitkisi, 6 bin 450  TL sahte para ve 8 gram toz esrar ile birlikte 1 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Toplam 21 bin 484 kişinin sorgulaması yapılmış, sorgulama neticesinde 74 aranan şahıs yakalanmıştır.

Trafik timleri tarafından yapılan uygulamalarda 9 bin 636 araç kontrol edilerek trafik kurallarına uymayan 443 araç sürücüsüne ceza kesilmiş, 66 araç trafikten men edilmiş ve 130 servis aracı kontrolü yapılmıştır." denildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Şevket (7 yıl önce)
    Bu nasıl haber!!! haberde yakalanan sahte para vs. nerelerde yakalandığı, sorumlularının bulunup bulunmadığı veya kimler olduğu gibi hiç bir bilgi yok. Kim vermiş bu bilgileri size? Komiksiniz. Aranızda hiç mi okuması olan yok? Bu haberi siteye koymadan önce keşke ilgili biri okusaydı. Eğer okudu da bir sıkıntı göremediyse o daha vahim
    0
    0
    Yanıtla