SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Operasyonları..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ve Kale İlçe Emniyet Amirliği'nin ortaklaşa operasyonunda, durdurulan bir kamyonette 35 kilo 600 gram esrar ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. Jandarma ve polisin bir başka operasyonunda ise 2 kilo 150 gram esrar, 1 tabanca ele geçirildi.

KALE'DEKİ OPERASYON..
Operasyonla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"17.09.2007 günü Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kale İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik ortaklaşa yapılan çalışmalar neticesinde, içerisindeki şahısların durumlarından şüphelenilen bir kamyonet Kale İlçe Emniyet Amirliği sorumluluk bölgesinde durdurulmuş, kamyonet içerisinde yapılan aramada 35 kilo 600 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak araçta bulunan B.G., A.G. ve V.G. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheliler 17.09.2007 günü adli makamlara sevk edileceklerdir.

Uyuşturucu ile mücadelemize önceden olduğu gibi bundan sonrada aynı kararlılık ve istekle devam edilecektir. Bununla birlikte halkımızın desteğine ve doğru ihbarlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Vatandaşlarımızın bilgi ve duyumlarını 155 Polis İmdat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne ait 0422 322 31 12 telefonlarına bildirerek bizimle paylaşmaları, uyuşturucu maddelerle olan mücadeleyi daha verimli kılacaktır." (İlk 2 fotoğraf bu operasyonla ilgili)

ORTAK OPERASYONDA İSE..
Jandarma ve Polisin ortak operasyonu ile ilgili olarak da Jandarmadan şu açıklama yapıldı:

"Malatya il j.k.lığınca yapılan istihbari çalışma neticesinde, Sivas Divriği ilçesinde ikamet eden (H.H.Ö)’nün uyuşturucu madde (esrar) getireceğinin tespit edilmesi üzerine Malatya merkez Yeşiltepe’de ikamet eden A.Ö.’e ait evde il Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile müşterek olarak yapılan aramada; 2.150 gram kubar esrar, 1 adet kısa namlulu özel yapım av tüfeğinden çevrilmiş tabanca ele geçirilmiştir. Şüphelilerden (K.Y.),(E.D.),(C.D.),(H.D.),(S.Y.) C.Başsavcılığının talimatıyla ifadesinin alınması müteakip serbest bırakılmış, H.H.Ö. ile A.Ö. gözlem altına alınmış olup, tahkikata ise devam edilmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız