SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Operasyonları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 kişi mezarlıkta uyuşturucu hap ve esrar ile birlikte yakalandı. Jandarma da, Battalgazi ilçesinde 16.5 kilo esrar ele geçirirken, 1 kişiyi gözaltına aldı.

MEZARLIKTA..
Edinilen bilgiye göre, olay Malatya Merkez Sancaktar Mezarlığı'nda meydana geldi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan operasyonda, M.E. ve Z.C. adlı şahıslar, 8 ayrı paket içerisinde 100 gram esrar maddesi ve 198 adet uyuşturucu hap ile birlikte yakalandılar.

Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalar neticesinde, 18.09.2009 günü İl Merkezinde yapılan operasyon neticesinde, Z.C. ve M.E isimli şahıslardan 8 ayrı paket halinde 108 gram esrar ve 198 adet extacy hap ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak Z.C. ve M.E isimli şüpheliler 19.08.2009 günü SATMAK MAKSADIYLA ESRAR MADDESİ VE EXTACY HAP BULUNDURMAK suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevine teslim edilmiştir." bilgisini verdi.

JANDARMA 16.5 KİLO ESRAR ELE GEÇİRDİ
Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda da 1 kişiden 16 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Battalgazi ilçesinde gerçekleştirildi. Jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda Y.E. adlı şahıstan toplam 16 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi. Jandarmadaki sorgusu biten şüpheli Y.E. Malatya Adliyesi'ne çıkartıldı.

DİĞER OPERASYONLAR..
Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro ekiplerince, içerisinde 35 yaşındaki K.U., 36 yaşındaki B.K., 43 yaşındaki M.Y., 35 yaşındaki S.E. ve 26 yaşındaki H.Ç.’nin bulunduğu 44..531 plakalı otoda 52 gram esrar ele geçtiği, şahısların ifadelerinin alınmasından sonra salıverildikleri bildirildi. Dilek Kasabası’nda şahıslardan K.U. ile H.U.’nun evinde yapılan aramada da 20 gram esrar ve 4 kök hint keneviri bulunduğu kaydedildi.

Narkotik Büro ekiplerinin bir başka operasyonda da 44..493 plakalı otoda arama yaptıkları, 2 gram esrar ele geçirdikleri, 26 yaşındaki O.P. ile 41 yaşındaki İ.K.’yi gözaltına aldıkları açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız