SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Operasyonları.. 8 Tutuklama..

0
Güncellendi - 2016-06-07 16:42:17
Uyuşturucu Operasyonları.. 8 Tutuklama..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Emniyet Müdürlüğü polis ve jandarma tarafından 55 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından son 15 günde gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçen uyuşturucuyla ilgili 8 kişinin tutuklandığı açıklandı.

POLİS OPERASYONLARI..

Emniyet Müdürlüğü'nün yapılan operasyonlara ilişkin açıklaması şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince son 15 gün içerisinde İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve İlimiz üzerinden batı İllerine uyuşturucu madde sevkiyatı yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde;

Toplam 9 ayrı olayda 110 paket satışa hazır vaziyette olmak üzere toplam 37 kilo 910 gr esrar maddesi ele geçirilmiş olup, Adli Makamlara sevk edilen 7 şahıs Adli Kontrol Hükümleri uygulanmak üzere serbest bırakılmış, 8 şahıs ise TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir.

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik kararlı mücadelemiz Malatya halkından almış olduğumuz destekle artarak devam edecektir."

JANDARMA OPERASYONLARI..

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen operasyonda ise 17 kilo 180 gram kubar esrar ele geçirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “ 31 Mayıs 2016 - 06 Haziran 2016 tarihleri arasında meydana gelen kaçakçılık olayında 17 kilo 180 gram kubar esrar, asayiş olaylarında ise; 1 adet 9 mm tabanca, 1 adet şarjör ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmiştir.

Son bir hafta içerisinde 14.544 kişinin sorgulaması yapılmış, sorgulama neticesinde, 1’i silahlı terör örgütüne üye olmaktan olmak üzere 100 aranan şahıs yakalanmıştır.

Trafik timleri tarafından yapılan uygulamalarda (5.663) araç kontrol edilerek trafik kurallarına uymayan (239) araç sürücüsüne ceza kesilmiş, (57) araç trafikten men edilmiş ve (15) okul servis aracı kontrolü yapılmıştır.” denildi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

p1

p2

p3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız