SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Operasyonu: 29 Gözaltı

0
Güncellendi - 2018-03-22 23:53:03
Uyuşturucu Operasyonu: 29 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da uyuşturucu madde kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda toplam 29 şüpheli gözaltına alındı.

-İlk operasyon uyuşturucu kullananlara

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik olarak 2 aylık çalışma sonucunda, uyuşturucu madde kullandığı tespiti yapılan toplam 23 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

-İkinci operasyon uyuşturucuyu satanlara

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde kullananlara yönelik çalışmasının ardından, bu kez uyuşturucu madde satanların tespitini yaparak ikinci operasyonu gerçekleştirdi. Malatya’da 6, İstanbul’da ise 1 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.  Malatya’daki uyuşturucu madde kullananlara uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlenen 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilere ait  ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 8,3 gram sentetik kannabinoid maddesi, 211 adet ecstasy hap, 286 adet satışı kontrole tabi hap ve 18 adet değişik çapta fişek ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheli hakkında “ Uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak” suçundan işlem yapılırken,  6 şüpheli şahıs hakkında ise “ Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Burhan Karaduman - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Dayı (5 yıl önce)
    Bu konuda bence evler degil devriye atan ekipler seyyar satıcıları gece acik olan dukkanları ve taksicileri kontrol etmeleri ve bazı iş hanları acik oluyo oraların kontrolü yapılmalı bu arada mezarlikları unutmayalım en cok oralarda oluyo geçenlerde gözümüzün önünde oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • helal (5 yıl önce)
    helal olsun, devam etsin, hiç durmasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    Çok mu şey istiyorduk? Helal olsun. İşte böyle göz açtırmayın, insanların canını yanmasını beklemeyin. Yılanların başını küçükken ezin!
    0
    0
    Yanıtla