SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Operasyonu'nda 14 Gözaltı

0
Güncellendi - 2017-09-23 02:40:33
Uyuşturucu Operasyonu'nda 14 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sokakta uyuşturucu satanlara ve kullananlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplam 14 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, sokakta uyuşturucu satan ve kullananlara yönelik olarak geniş çaplı bir çalışma yürütüldü. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından eş zamanlı başlatılan operasyonda şüphelilerin evlerine baskın yapıldı. Aramalarda yaklaşık 170 adet ecstasy hap, satışa hazır paketler halinde esrar maddesi, 1 adet kurusukı tabanca, 1 adet av tüfeği ele geçirilirken, 10’u uyuşturucu kullanmak ve 2’si ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Öte yandan, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce  yürütülen çalışmalar esnasında şüphe üzerine durdurularak üst araması yapılan 2 şüphelinin üzerinde 7 paket halinde 40 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Toplam 14 şüpheli ile ilgili soruşturma Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi’nde yürütülüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Tolga (6 yıl önce)
    gençliği melmeketi mahfettiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent özdemir (6 yıl önce)
    Emeğinize sağlık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali veli (6 yıl önce)
    Bulduğunuzu yutturun o şerefsizlere geberene kadar...
    0
    0
    Yanıtla