SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Semineri

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:52:32
Uyuşturucu Semineri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanlığı Eğitim Masası Başkanı Eğitimci-Ahmet Albayrak, “Gençlerimizi sigara, alkol ve uyuşturucu batağına sürükleme amacı güden küresel bir savaşla karşı karşıyayız” dedi. 

"26 Haziran "Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" nedeni ile mesaj yayınlayan Albayrak, “İslâm coğrafyasını yozlaştırmak için bilinçli bir savaş açılmıştır. Gençlerimizi sigara, alkol ve uyuşturucu batağına sürükleme amacı güden küresel bir savaşla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ahlak konusunda büyük bir yozlaşmaya sürüklendiğini ifade eden Ahmet Albayrak, uyuşturucu başta olmak üzere kötü alışkanlıkların arttığına dikkat çekti. "Eğer bir ülkede 100 lise öğrencisinden 45'i sigara, 39'u alkol ve yüzde 20'ye yakını uyuşturucu kullanıyorsa bu ülkede biz, hangi ahlaktan, hangi gelecekten hangi nesilden bahsedebiliriz?" diye soran Albayrak, ülkeyi yönetenlerin eğilmesi gereken asıl konunun bu olduğunu ifade etti.

Türkiye’de uyuşturucu kullanım yaşının 11’e düşmesi ciddi bir sorun olduğunu dile getiren Albayrak, milli ve manevi değerlerinden uzaklaşan bir toplumun yıkılmaya mahkum olduğunu söyledi.

Amaçlarının milli manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek olduğunu bu noktada ciddi çalışmaları olduğunu söyleyen Albayrak, “Gençler arasında yarışmalarla sanat, kültür ve edebiyat gibi alanlarda milli gelişimimize katkı sunacak yeni bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Yaptığımız tüm bu faaliyetlerde de açıkça görüleceği üzere biz Müslüman Türk Gençliğine inanıyor, özümüze yani kendimize dönmemiz durumunda mevcut tüm problemlerimize çare bulacağımıza inanıyoruz ve buna ilaveten 26 Haziran "Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" nedeni ile Malatya Alperen Ocakları Eğitim Masasının düzenlediği, (KOM) Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğünün katkılarıyla 29 Haziran 2014 Pazar günü saat 14:00'da Malatya Alperen Ocaklarında seminer verilecektir tüm halkımız davetlidir dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız