SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu, Silah ve Kaçak İçki

A- A+ PAYLAŞ

Polis tarafından uyuşturucu, tabanca ve bıçak ile kaçak içki operasyonu yapıldığı, bu maddelerle ilgili bazı şahısların gözaltına alındığı bildirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik ekipleri tarafından 26 yaşındaki İ.E., 27 yaşındaki B.A., 24 yaşındaki S.P., 35 yaşındaki M.K. ve 27 yaşındaki S.S.’nin üzerinde toplam 92 gram esrar ele geçirildiği, mahkemeye verilen zanlıların tutuksuz yargılanmak üzere salıverildikleri bildirildi.

Bir başka olayda, ihbarı değerlendiren polislerin gazete kağıdına sarılı vaziyette yere atılmış olarak 9.5 gram esrar bulunduğu belirtilirken, 27 yaşındaki B.K. adlı şahıs uyuşturucunun kendisine ait olduğunu, olay yerindeki arkadaşları 28 yaşındaki A.Ç., aynı yaştaki M.T. ve 29 yaşındaki A.S.’nin olayla ilgilerinin bulunmadığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

Cezmi Kartay Caddesi’nde akşam yapılan aramada da 50 yaşındaki S.P. ve 42 yaşındaki M.B.’nin üzerlerinde çakı bulunduğu, ayrıca oturdukları masanın altında da gazete kağıdına sarılı olarak 8 gram esrar ele geçtiği, şahısların uyuşturucunun kendilerine ait olmadığını söyledikleri belirtildi.

Cevherizade Mahallesi Özden Sokakta 02.20 sıralarında iki şahsı durduran polis; 35 yaşındaki S.A.’nın üzerinde 1 tabanca ve 5 mermi, 24 yaşındaki S.T.’nin üzerinde ise 1 bıçak ele geçirdi. Şahıslar gözaltına alındı.

Başharık Mahallesi’nde 33 yaşındaki N.Y. ile A.S.B. arasında kavga çıktığı, A.S.B.’nin olay yerinden kaçtığı, olay yerine gelen polislerin N.Y.’nin üzerinde 1 adet kurusıkı tabanca bulduğu belirtildi.

Nasuhi Caddesi’nde 01.40 sıralarında şüphe üzerine aranan 19 yaşındaki A.K.’de 1 adet bıçak bulundu.

Öte yandan Yeşilyurt Adıyaman Caddesi’nde 61 yaşındaki M.H.A.’ya ait işyerinde 10 adet şarap, 2 şişe tam ve 1 şişe yarım rakı olmak üzere toplam 13 şişe bandrolsüz içki ele geçtiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız