SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu ve Silah Ele Geçti

0
Güncellendi - 2017-05-26 20:29:44
Uyuşturucu ve Silah Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu satılmak üzere hazırlanmış uyuşturucu madde ile birlikte silah ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi. Ekipler yakaladıkları 7 şüpheli şahısı da göz altına aldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda 73 kilo 400 gram esrar maddesi ile  silah, mühimmat ele geçirildi. Operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.

Yapılan emniyet açıklamasında, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan ve doğu illerinden temin ettikleri yüklü miktardaki uyuşturucu maddeleri batı illerine nakleden şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, 18.04.2017 tarihinde Battalgazi’de sahipsiz olarak ele geçirilen 73 kilo 400 gram esrar maddesini temin eden ve ilimize sevkini sağladıkları tespit edilen şahıslara yönelik olarak Malatya, Diyarbakır ve Adıyaman illerinde 24/05/2017 tarihinde 10 adreste gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon sonucu 7 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. 23.05.2017 günü il merkezimizde uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı olarak tabir edilen şahıslara yönelik yapılan çalışma sonucunda ise uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 şüpheli ile bu şüphelilerden kullanmak üzere uyuşturucu madde satın aldığı tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan operasyonlar sonucu 10 şüpheli şahıs gözaltına alınmış, şahısların ikamet adreslerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalar sonucu 1 adet ruhsatsız 9 mm çapında tabanca, 1 adet av tüfeği, 40 adet 9 mm çapında fişek, 50 gr toz esrar maddesi ele geçirilmiştir" denildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız