SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucudan 2 Tutuklama

0
Güncellendi - 2017-05-22 16:14:55
Uyuşturucudan 2 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyon sonucu 1,5 kilo uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince ilimizde torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarının delilleri ile birlikte tespiti ve deşifresine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen 2 şahsın ikametlerinde 16.05.2017 günü Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama ve el koyma kararına istinaden yapılan aramalarda toplam 1 kilo 519 gram gelen uyuşturucu esrar maddesi ve 1 gram tütünle karışık esrar maddesi ele geçirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız