SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Uyuşturucusuz Park, Okul Yok!'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:57:01
'Uyuşturucusuz Park, Okul Yok!'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi'nin organizasyonu ile "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Tiyatro oyununu izleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, gençler için tiyatronun önemine dikkat çekti. 

Tiyatro Balans Gurubu tarafından sahnelenen "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro, Halk Eğitim Merkezi'nin Kanalboyu Salonu'nda sahnelendi. Tiyatroyu izlemeye, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yanı sıra Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, bazı belediye birim müdürleri ve çok sayıda öğrenci ile vatandaşlar katıldı. Burada Tiyatro Balans Gurubu adına konuşan Ömür Akkan, Tiyatro Balans Gurubu oyuncuları Yaşar Aydınlıoğlu, Yeşim Gündoğdu,Arda Artun, Güney Ayhan, Nurgül Açık, Ferhat Hazar  ve Nedim Tüysüz ile birlikte "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyununu sahneleyeceklerini belirterek, tiyatronun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan olmak üzere herkese teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, tiyatronun önemine dikkat çekerek, "Balans tiyatro ekibinin Malatya'mızda siz öğrencilerimize,"Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro gösterilerini sizlere sunacaktır. Öğretmenleriniz şu anda yanınızdalar. Ben de bir öğretmenim. Öğretmenlerin en çok dersten çok öğrencilerine nasihat ederler. Annelerine, babalarına yardımcı olmaları, derslerine çalışmaları, temiz olmalarını, dürüst olmalarını, yalan söylememeleri şeklinde onlara nasihatlerde bulunurlar. Bugünkü tiyatromuzun sunumu  sizlere pembe tablolarla sunulan, o pembe hayatın esasında siyah olduğunu göstermesidir. Özellikle öğretmenlerimize şunu belirtmek istiyorum. Hiç bir park yok ki, içinde uyuşturucu olmasın, hiç bir okul yok ki uyuşturucu olmasın. Bu Türkiye'nin geleceği açısından çok tehlikeli arz eden bir durumdur. Bizler yerel yöneticiler olarak, sosyal  ve kültürel yönetimi esas alarak, okuldaki öğrencilerimizi, gençlerimizi bu tür olumsuz alışkınlıklardan uzaklaştırmak adına Balans Tiyatro ekibini Malatya'ya davet ettik. Sizlere o pembe tablolar ile sunulan ve cazip hale getirilen olumsuz davranışların aslında sizlerin hayatınızı karartacağını belirtir bir tiyatro sunumu olacaktır. Siz öğrencilerimizden ricam tiyatro ekibimizi can kulağıyla dinlemenizdir" diye konuştu.

Başkan Gürkan'ın konuşmasının ardından "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro sahnelendi. Tiyatro oyunu, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız