SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucuya 'Büyük Darbe'...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:35:14
Uyuşturucuya 'Büyük Darbe'...
A- A+ PAYLAŞ
Malatya polisi tarafından yürütülen 2 ayrı operasyonda yaklaşık 80  kilo uyarıcı nitelikli ' Metamfetamin' ile 40 kilo eroin ele geçirildi. Ele geçirilen Metamfetamin'in ülkemizde bir  defa da ele geçirilen en yüksek miktar olduğu  bu maddeyi ülkemize  getirilen İran uyruklu 3 kişi yakalandı. Eroin mddesi olayıyla ilgili olarakta 4 Türk vatandaşı  gözaltına alındı.
 
Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen 2 ayrı operasyonda ele geçirilen uyarıcı nitelikli Metamfetamin ile eroin ile ilgili olarak açıklamayı  son kararname ile Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına atanan Vali  M.Ulvi Saran ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün birlikte yaptı.  Vali Saran,  önemli bir operasyona imza atan Malatya Emniyet Müdürlüğü  personelini kutladı.
 
Narkotik köpeklerinde katıldığı ilk operasyonda İran uyruklu H.A.H., F.F. ve H.A.. isimli kişilerin kullandığı  araçta yapılan aramada aracın bagaj kısmı içerisinde bulunan CNG ( Doğalgaz Tüpü) yakıt tankı içerisinde  yaklaşık 80 kilo uyarıcı nitelikli sıvı Metamfetamin maddesi ele geçirildi. 3 şahıs gözaltına alındı.
 
Ele geçirilen maddenin ülkemizde bir defa da ele geçirien en yüksek  metamfetamin maddesi olduğu bildirildi.
 
Aynı gün içerisinde yürütülen bir başka çalışmada da  Doğul illerinden İstanbul'a götürülmek istenen  40 kilo 626 gram eroin maddesi de bir araç içerisinde ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarak ta E.E., M.Y., G.G. ve İ.E. isimli şüphelile gözaltına alındı. Zanlıların eroini beton taş içerisine gizledikleri anlaşıldı ve beton parçalanarak ele geçirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız