SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucuya Çocuk Kurban

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:43:12
Uyuşturucuya Çocuk Kurban
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da metruk evde, uyuşturucu amaçlı olarak çakmak gazı çektiği iddia edilen 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. 

Olay, Hacı Abdi Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde 131 nolu apartmanın yanındaki boş arsanın içindeki metruk evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boş arsa içinde bir gencin baygın vaziyette yattığı ihbarı üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri yönlendirildi. Olay yerine giden 112 ekipleri evdeki Ö. T.’ye (14) müdahale ederek çocuğu Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen çocuk kurtarılamadı.

Polis ekiplerince metruk evin içinde yapılan aramada çok sayıda boş çakmak ve tüp bulundu. Çocuğun çakmak gazı çektiği iddia edilirken, polis ekipleri Ö.T.'nin yanında bulunan 2 çocuğu da gözaltına aldı. Gözaltındaki çocukların Ö.T.'nin çakmak gazı kullandıklarını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız